Mπαϊγί: «'Όπλο" η έδρα μας για την πρόκριση»

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι για τον Ερίκ Μπαϊγί το γεγονός ότι το δεύτερο σκέλος της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ροστόφ, θα παιχτεί στο «Ολντ Τράφορντ», το οποίο θα αποτελέσει σύμμαχο για τους παίκτες των «κόκκινων διαβόλων» στην προσπάθεια τους για πρόκριση στον επόμενο γύρο.



Mπαϊγί: «'Όπλο

«Στο ‘Ολντ Τράφορντ’, ο κόσμος μας είναι φυσικά ο 12ος παίκτης για μας», σχολίασε αρχικά στο επίσημο κανάλι του συλλόγου (MUTV) o Iβοριανός αμυντικός, για να προσθέσει στη συνέχεια σχετικά με τον επαναληπτικό αγώνα της Πέμπτης με την Ροστόφ (1-1 το πρώτο σκέλος):

«Πάντα μας δίνουν το κάτι παραπάνω και μας ‘ανυψώνουν’ ψυχολογικά. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι η πρόκριση θα κριθεί στο δικό μας γήπεδο. Μπορούμε να δώσουμε τα πάντα ώστε να πάρουμε την νίκη που θα μας δώσει την πρόκριση και να στείλουμε έτσι τους φιλάθλους μας στο τέλος χαρούμενους πίσω στο σπίτι τους.

Έχει ιδιαίτερη σημασία για μας να καταφέρουμε να βρεθούμε στα προημιτελικά αυτής της αρκετά δύσκολης διοργάνωσης. Θα είμαστε ιδιαίτερα προετοιμασμένοι για να σιγουρεύσουμε ότι θα έχουμε μια καλή αρχή στον αγώνα».