Kλοπ: «Μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη»

Απογοητευμένος για το γεγονός ότι η Λίβερπουλ μπορούσε να πάρει την νίκη απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι (1-1) στο «Έτιχαντ» αλλά εν τέλει δεν τα κατάφερε, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του με το πέρας της αναμέτρησης ο Γιούργκεν Κλοπ.



Kλοπ: «Μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη»

Ο Γερμανός τεχνικός στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες που σπατάλησε η ομάδα του ώστε να πάρει το τρίποντο, ενώ σημείωσε πως παρά το αποτέλεσμα, η αναμέτρηση του Μάντσεστερ ήταν ιδιαίτερα έντονη με εκατέρωθεν φάσεις και γρήγορο ρυθμό και απ' τις δυο ομάδες.

«Το να πάρεις έναν πόντο στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι είναι απολύτως εντάξει. Υπήρξαν μερικές στιγμές όπου δεν μπορούσαμε να υπερασπιστούμε την όποια ποιότητα μας. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει τον αγώνα, επειδή αναγκάσαμε τον τερματοφύλακα τους σε κάποιες θαυμάσιες επεμβάσεις.

Σε ένα διάστημα από το 50ο έως το 70ο λεπτό, είχαμε τον έλεγχο και δεν 'κλειδώσαμε' το παιχνίδι. Τους επιτρέψαμε να επανέλθουν στο παιχνίδι και έτσι έγινε.

Άξιζαν το γκολ, αλλά και εμείς μπορούσαμε να σκοράρουμε πιο πολλά. Δυο πλευρές με τεράστιο κίνητρο, και οι δυο θέλαν τη νίκη μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα. Πιθανώς να είναι ΟΚ, αν και δεν είμαι ευχαριστημένος αυτή τη στιγμή», ήταν τα λόγια του Γιούργκεν Κλοπ στους εκπροσώπους του Τύπου με το τέλος του σημερινού παιχνιδιού.