Σούπερ φιλικά για Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι στις ΗΠΑ!

Φιλικές αναμετρήσεις με την έτερη συμπολίτισσα, Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και με τις Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, θα έχει την ευκαιρία να δώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά την περίοδο προετοιμασίας της στις ΗΠΑ, στο πλαίσιο του International Champion’s Cup, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο σύλλογος.



Σούπερ φιλικά για Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι στις ΗΠΑ!

Συνολικά πέντε θα είναι τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν οι «κόκκινοι διάβολοι» κατά την περιοδεία τους στις ΗΠΑ, με τα τρία εξ αυτών να είναι… χαράς ευαγγέλια για τους φιλάθλους της!

Συγκεκριμένα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτι την Πέμπτη, 20 Ιουλίου, στο εναρκτήριο παιχνίδι της για τους ομίλους του International Champions’ Cup (δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα σε ποια πόλη), στο οποίο μετέχει παραδοσιακά κάθε καλοκαίρι. Αυτή θα είναι και η πρώτη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες του Μάντσεστερ, καθώς εκείνη που είχε οριστεί πέρυσι στην Κίνα, είχε ακυρωθεί λόγω των καιρικών συνθηκών και της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου που θα γινόταν το εν λόγω παιχνίδι.

Με δυο μεγάλους αντιπάλους της σε ευρωπαϊκό επίπεδο θα έχει την ευκαιρία να αναμετρηθεί εκ νέου η Γιουνάιτεντ, δηλαδή τα ισπανικά «μεγαθήρια» Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, στις 23 (Σάντα Κλάρα) και 26 Ιουλίου (Ουάσινγκτον) αντίστοιχα. Νωρίτερα μέσα στον μήνα, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έχει προγραμματίσει δυο φιλικές αναμετρήσεις με Λος Άντζελες Γκάλαξι και Ρεάλ Σολτ Λέικ (15 και 17/7).

«Οι περιοδείες είναι ζωτικής σημασίας για την προετοιμασία της ομάδας και θα αντιμετωπίσουμε κορυφαίου επιπέδου ομάδες σε παγκόσμιας κλάσης στάδια. Όλοι ανυπομονούν για αυτά και μας δίνει την δυνατότητα να παίξουμε μπροστά σε εκατομμύρια φιλάθλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις ΗΠΑ», το σχόλιο του Εντ Γούντγουορντ, αντιπροέδρου του συλλόγου, στο επίσημο σάιτ της ομάδας.