«Ξέσπασε» στην Άρσεναλ

Η Τότεναμ μετά το σοκ του αποκλεισμού στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, βρήκε «αντίδοτο» στην Άρσεναλ τρεις μέρες μετά, αφού επιβλήθηκε τησ ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ με σκορ 2-1 για το παιχνίδι της 34ης αγωνιστικής.



«Ξέσπασε» στην Άρσεναλ

Παρά την πλήρη κατοχή και την απόλυτη κυριαρχία των «κανονιέρηδων» στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, τα «σπιρούνια» βρήκαν τον δρόμο για τα δίχτυα με το εκπληκτικό γκολ του Ντάνι Ρόους στο 10ο λεπτό. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους «Λονδρέζους», δέχτηκαν και δεύτερο γκολ με την έναρξη της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 47ο λεπτό από τον Γκάρεθ Μπέιλ. Με τη συμπλήρωση 68 λεπτών παιχνιδιού, ο Αρσέν Βενγκέρ στην προσπάθειά του να δώσει επιθετική πνοή στην ομάδα του, έριξε στη μάχη τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, στην επιστροφή του Ολλανδού φορ έπειτα από απουσία περίπου έξι μηνών. Η απάντηση της Άρσεναλ άργησε να έρθει, αφού το γκολ του Μπέντνερ στο 85’ για το 2-1 δεν ήταν αρκετό για να της δώσει τουλάχιστον τον ένα βαθμό.

Η πολύτιμη αυτή νίκη, έφερε την Τότεναμ στην 4η θέση της Πρέμιερ Λιγκ με 61 βαθμούς, έχοντας ένα παιχνίδι και δύο πόντους περισσότερους από την Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η Άρσεναλ πολύ δύσκλα πλέον μπορεί να διεκδικήσει τον φετινό τίτλο.