Εβρά: «Ποια Άρσεναλ; Η Τσέλσι!»

Την Τσέλσι έχρισε ως το μεγάλο αντίπαλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Πατρίς Εβρά. Ο Γάλλος αμυντικός τόνισε ότι η Άρσεναλ μπορεί κάλλιστα να φύγει νικήτρια από το «Ολντ Τράφορντ» τη Δευτέρα, όμως δεν θα καταφέρει τίποτα στο τέλος, γιατί παραμένει σε κρίση.



Εβρά: «Ποια Άρσεναλ; Η Τσέλσι!»

Ο άσσος της Γιουνάιτεντ πιστεύει ότι η έλλειψη τροπαίων έχει επηρεάσει πολύ τους «κανονιέρηδες» και το ωραίο ποδόσφαιρο δεν οδηγεί από μόνο του σε επιτυχίες: « Για μένα η Άρσεναλ είναι ένα ποδοσφαιρικό κέντρο εκπαίδευσης. Παρακολουθείς και ευχαριστιέσαι τους αγώνες της, όμως τίτλους πώς θα πάρεις; Τα τρόπαια θυμάται ο κόσμος. Πάνε πέντε χρόνια από τότε που πανηγύρισε τελευταία φορά και αυτό για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως η Άρσεναλ, σημαίνει κρίση».

Ο Εβρά παραδέχεται βέβαια ότι η Άρσεναλ παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, όμως δεν έχει την αποτελεσματικότητα της  Γιουνάιτεντ: «Όταν αντιμετωπίζουμε την Άρσεναλ περνάμε πραγματικά καλά. Είναι από τις ομάδες που παίζουν ποδόσφαιρο. Που δεν έρχονται στο Ολντ Τράφορντ με 11 παίκτες πίσω από την μπάλα. Κι εμείς παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, όμως εμείς έχουμε και ένα στοιχείο που τους λείπει. Την δύναμη. Είμαστε πιο αποτελεσματικοί και μπορούμε να αποτελειώσουμε τον αντίπαλο». Για το λόγο αυτό ο Γάλλος διεθνής δηλώνει ότι αυτή που θα πρέπει να προσεχθεί περισσότερο είναι η Τσέλσι και όχι η Άρσεναλ:

«Μπορεί να μας νικήσουν όμως τι θα έχουν πετύχει στο τέλος; Τίποτα. Δεν θα υπάρχει καμία Κούπα. Ο πραγματικός μας αντίπαλος είναι η Τσέλσι. Περισσότερο μας προβληματίζουν τα αποτελέσματα της Τσέλσι, παρά της Άρσεναλ, παρόλο που ξέρουμε ότι μπορεί να νικήσει και εμάς και την Τσέλσι και οποιονδήποτε».