League Two: Επιχείρηση «μπετόν»

Στην άμυνα θα βασιστεί για άλλη μια φορά η πρωτοπόρος Πορτ Βέιλ για να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Το έργο της μοιάζει εύκολο θεωρητικά, αφού πρέπει να ξεπεράσει το εκτός έδρας εμπόδιο της Μόρκαμ. Η Τσέστερφιλντ υποδέχεται την μαχητική Τορκί, ενώ η Μπέρι φιλοξενείται στην έδρα της Γουίκομ.



League Two: Επιχείρηση «μπετόν»

Μόρκαμ – Πορτ Βέιλ

Δύο βαθμούς μόλις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται η Μόρκαμ ενώ έχει μία νίκη στα έξι τελευταία της παιχνίδια. Το μεγαλύτερο πρόβλημα το παρουσιάζει στην άμυνα, αφού στην επίθεση ένα γκολ εύκολα ή δύσκολα θα το βάλει. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα στο παιχνίδι με την Κρου.

Όσο δεν δέχεται γκολ, θα καταφέρνει να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα η Πορτ Βέιλ που πέρασε και στην επόμενη φάση του Κυπέλλου αποκλείοντας την Άκρινγκτον. Τα δύο γκολ που έχει δεχτεί στα έξι τελευταία ματς, δείχνουν την ποιότητα της αμυντική της γραμμής. Προέρχεται από την συντριβή της Στόκπορτ εκτός έδρας με 5-0.
 

Τσέστερφιλντ – Τορκί

Η δεύτερη της βαθμολογίας Τσέστερφιλντ βασίζεται στην «εκκωφαντική» της  επιθετική γραμμή που με 38 γκολ σε 18 αγώνες σκορπά κάθε άμυνα που συναντά. Η μεγάλη της δύναμη ως τώρα ήταν η έδρα της, όμως τελευταία δείχνει να έχει χάσει τη δυναμική της εκεί, αφού μετρά δύο συνεχόμενες ήττες και άλλη μία στο τελευταίο της ματς από την Μπέρτον που σήμανε και τον αποκλεισμό της στο Κύπελλο.

Έχει αρχίσει την αντεπίθεσή της η Τορκί σκαρφαλώνοντας στην 6η θέση της βαθμολογίας, βλέποντας την κορυφή να απέχει πλέον 8 βαθμούς. Παραμένει αήττητη εδώ και έξι αγωνιστικές, ενώ πέρασε και στην επόμενη φάση του Κυπέλλου αποκλείοντας τη Γουόλσολ. Καθόλου άσχημες και οι εκτός έδρας επιδόσεις της.
 

Γουίκομ – Μπέρι

Τέλος στο σερί των δύο συνεχόμενων ηττών έβαλε η Γουίκομ, αλλά η νίκη ήρθε στο Κύπελλο που επικράτησε της ερασιτεχνικής Τσέλμσφορντ. Οι γηπεδούχοι δέχονται εύκολα το γκολ μπροστά στον κόσμο τους και αυτό είναι κυρίως που τους έχει στοιχίσει, μένοντας στην 7η θέση προς το παρόν στην βαθμολογία.

Με επίθεση «φωτιά» προσπαθεί η Μπέρι να πλησιάσει όσο μπορεί στην κορυφή και τα έχει καταφέρει καλά, αφού κοιτάει την πρώτη Πορτ Βέιλ από απόσταση δύο βαθμών. Ειδικά εκτός έδρας είναι χάρμα οφθαλμών με 24 γκολ ενεργητικό σε 9 αγώνες, που της έχει χαρίσει 7 νίκες και μία ισοπαλία, ενώ μόλις μία φορά έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι.
 
 
Αναλυτικά οι αγώνες:
 
 
Λίνκολν – Όξφορντ (ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ)
 

Γουίκομ – Μπέρι

Μάκλσφιλντ – Τζίλιγχαμ

Μόρκαμ – Πόρτ Βέιλ

Μπαρνέτ – Άκρινγκτον

Μπέρτον – Σάουθεντ

Μπράντφορντ – Χέρεφορντ

Ρόδεραμ – Όλντερσοτ

Σριούσμπερι – Τσέλτεναμ

Στίβενεϊτζ – Νορθάμπτον

Στόκπορτ – Κρου

Τσέστερφιλντ – Τορκί