Πίστη από Βάιλερ για την υπέρβαση η Άντερλεχτ

Ο Ελβετός προπονητής της Άντερλεχτ γνωρίζει μεν την δυσκολία που έργου που καλείται να επιτελέσει απόψε (22.05) η ομάδα του στο «Ολντ Τράφορντ» κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως δεν χάνει τις ελπίδες του, τονίζοντας πως οι Βέλγοι πρέπει να πιστέψουν στην υπέρβαση κάνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση.



Πίστη από Βάιλερ για την υπέρβαση η Άντερλεχτ

«Φυσικά και χρειάζεται να το πιστέψουμε. Το πιστεύουμε, αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να είμαστε και ρεαλιστές. Γνωρίζουμε πως παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου. Αρκεί να κοιτάξεις μόνο την εμφάνιση της την περασμένη Κυριακή, περιόρισαν την Τσέλσι σε μεγάλο βαθμό στο επιθετικό κομμάτι.

Νομίζω πως έχουν μόλις τρεις ήττες σε 22 ματς στο πρωτάθλημα. Έχουν πολύ δυνατή άμυνα και τεράστια ποιότητα σε ατομικό επίπεδο, το είδαμε και στο πρώτο παιχνίδι το τι μπορούν να κάνουν.

Πρόκειται να είναι δύσκολο και όλοι μας έχουμε ανάγκη από μια τεράστια εμφάνιση», ήταν τα λόγια του προπονητή των «μοβ» στην συνέντευξη Τύπου, εν αναμονή του αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «8» του Γιουρόπα Λιγκ.