Μουρίνιο: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε το τρόπαιο»

Ευχαριστημένος για την νίκη-πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Άντερλεχτ (2-1 στην παράταση), που έστειλε τους «κόκκινους διαβόλους» στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ και διατηρεί έτσι τις ελπίδες τους για κατάκτηση του εν λόγω τροπαίου, εμφανίστηκε με το τέλος της αναμέτρησης ο Ζοσέ Μουρίνιο.



Μουρίνιο: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε το τρόπαιο»

Έστω και δύσκολα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να υποτάξει με σκορ 2-1 την Άντερλεχτ στην παράταση (1-1 κανονική διάρκεια) και να προκριθεί στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, με έναν δύσκολο αντίπαλο, είμαι κουρασμένος, φαντάζομαι οι παίκτες είναι πιο κουρασμένοι αλλά είμαστε στην κλήρωση και έχουμε ακόμα το όνειρο της κατάκτησης του τροπαίου.

Συνεχίζουμε να προσπαθούμε. Ενώ μαθηματικά είναι ακόμα δυνατό (να μπούμε στην τετράδα) στην Πρέμιερ Λιγκ, πρέπει να παλέψουμε για αυτό. Αν δεν έχουμε μαθηματικές ελπίδες, τότε θα χρειαστεί να δώσουμε τα πάντα στο Γιουρόπα Λιγκ, που είναι ένας σημαντικός τίτλος και με το μπόνους της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε πλέον μια ισπανική ομάδα (σ.σ Θέλτα), μια γαλλική (Λιόν) και τον Άγιαξ στα ημιτελικά, οπότε δεν περιμένουμε κάτι εύκολο», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικά σχετικά με την σημερινή κλήρωση για τους πιθανούς αντιπάλους της Γιουνάιτεντ

Όσο για την κρισιμότητα των τραυματισμών των Ιμπραίμοβιτς-Ρόχο, ο ίδιος δεν παρουσιάστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος: «Θέλω να περιμένω αλλά το προαίσθημα μου δεν είναι καλό και για τους δυο. Θέλω να προσπαθώ να είμαι οπτιμιστής αλλά δεν είμαι. Προτιμώ βέβαια να περιμένω τις εξετάσεις και μετά θα μιλήσω γιατί είμαι προπονητής, όχι γιατρός».