Ψάχνει ρεκόρ κόντρα στη Θέλτα ο Μχιταριάν!

Ένα σπουδαίο ρεκόρ με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μπορεί να καταρρίψει ο Χενρίκ Μχιταριάν, σε περίπτωση που καταφέρει να σκοράρει στο Βίγκο απέναντι στην Θέλτα αύριο (4/5, 22.05) για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ!



Ψάχνει ρεκόρ κόντρα στη Θέλτα ο Μχιταριάν!

Προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ στην Στοκχόλμη θα ψάξει αύριο κόντρα στην ισπανική ομάδα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και το πολυπόθητο γκολ που θα τον κάνει να ξεπεράσει ένα σημαντικό ρεκόρ στην ευρωπαϊκή ιστορία των κόκκινων του Μάντσεστερ ο Χενρίκ Μχιταριάν!

Συγκεκριμένα, ο Αρμένιος θα κυνηγήσει το τέρμα που θα τον κάνει τον πρώτο παίκτη των «κόκκινων διαβόλων» που θα έχει σκοράρει σε πέντε ευρωπαϊκά εκτός έδρας παιχνίδια μιας σεζόν σε μια διασυλλογική διοργάνωση!

Μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να σκοράρει κόντρα στις Ζόρια Λουχάνσκ (για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ), Σεντ Ετιέν, Ροστόφ, Άντερλεχτ κατά σειρά, για τα νοκ-αουτ παιχνίδια.

Σε περίπτωση λοιπόν που το πετύχει, θα αφήσει από κάτω τους Ντέιβιντ Χερντ (την σεζόν 1964/65), Ντιουάιτ Γιόρκ (1998/99), Ρουντ Φαν Νίστελροϊ (2002/03), Κριστιάνο Ρονάλντο (2007/08) και Γουέιν Ρούνεϊ (2010/11) που έχουν επίσης βρει τέρμα σε τέσσερα ματς στην Ευρώπη μακριά από το «Ολντ Τράφορντ» μέσα σε μια σεζόν…