Δεν ξεγράφει τη Θέλτα ο Μουρίνιο

Παρά το σαφές προβάδισμα που πήρε από χθες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Θέλτα στο Βίγο (0-1) και την ικανοποίηση του για την καλή της εμφάνιση, ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε πως ο επαναληπτικός της επόμενης βδομάδας χρειάζεται προσοχή από την ομάδα του, ώστε να μην κινδυνέψει να χάσει το εισιτήριο για τον τελικό της Στοκχόλμης…



Δεν ξεγράφει τη Θέλτα ο Μουρίνιο

«Eίμαι πολύ χαρούμενος με την εμφάνιση, όχι τόσο χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Ήδη από το ημίχρονο θα μπορούσαμε να κερδίζουμε με  0-2 και το αποτέλεσμα τώρα είναι ‘ανοιχτό’. Παίξαμε αρκετά καλά για να πάρουμε τη νίκη, αλλά πρέπει να παίξουμε έτσι και στο ‘Ολντ Τράφορντ’.

Προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος, από το πρώτο λεπτό να πάρουμε τη νίκη και να σκοράρουμε, αλλά χάσαμε αρκετές ευκαιρίες. Έπρεπε να παίξουμε κόντρα στο αρνητικό σερί της Γιουνάιτεντ στην Ισπανία, επομένως για μας είναι κάτι θετικό. Μια σπουδαία εμφάνιση κόντρα σε μια ομάδα που ξέρει να αμύνεται καλά, με εφτά, οχτώ, εννιά παίκτες σε man-to-man τοποθετήσεις», σχολίασε ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος πάντως προανήγγειλε… ροτέισιον ενόψει του ερχόμενου ντέρμπι με την Άρσεναλ:

«Βλέποντας την πορεία της Θέλτα στο Γιουρόπα Λιγκ, σίγουρα αξίζουν τον σεβασμό μας για το δεύτερο παιχνίδι. Oι παίκτες έχουν συσσωρευμένη κόπωση αφού μέσα στον Απρίλιο δώσαμε εννιά ματς, δέκα ουσιαστικά σε 4,5 εβδομάδες. Αυτοί οι παίκτες δεν πρόκειται να παίξουν το Σαββατοκύριακο».