Κούμαν: «Στηρίζουμε όλοι τον Λένον»

Άπαντες στην Έβερτον θα βρίσκονται για όσο χρειαστεί στο πλευρό του Άαρον Λένον και στη νέα δοκιμασία που βιώνει πλέον, όπως δήλωσε ο Ρόναλντ Κούμαν.



Κούμαν: «Στηρίζουμε όλοι τον Λένον»

Όπως επιβεβαιώθηκε χθες επισήμως από την Έβερτον, ο 30χρονος εξτρέμ νοσηλεύεται σε ιατρικό κέντρο ψυχικής υγείας («Mental Health Act»), λόγω σοβαρού προβλήματος που σχετίζεται με το άγχος. Σύσσωμη η οικογένεια της Έβερτον λοιπόν βρίσκεται κοντά του και τον στηρίζει, με σκοπό να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις δυνατότερος, σύμφωνα με τον Ρόναλντ Κούμαν:

«Προσπαθούμε να του δώσουμε όλη την απαραίτητη υποστήριξη για να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα.Έχουμε επικοινωνήσει μαζί του και με την οικογένεια του και θεωρώ πως είναι καλύτερο (ό,τι έχει ειπωθεί) να κρατηθεί μεταξύ του συλλόγου και του ίδιου του παίκτη.

Θα θέλαμε να τον δούμε ξανά πίσω αλλά το σημαντικό τώρα για εκείνον είναι να γίνει αυτός που ήταν πριν. Η ζωή, η υγεία, είναι πολύ σημαντικότερα από το ποδόσφαιρο. Ο Άαρον έχει ακόμα ένα ή δυο χρόνια συμβόλαιο και φυσικά θα τον υποστηρίζουμε για όσο χρόνο εκείνος θα το χρειάζεται, για να τον βοηθήσουμε να επιστρέψει πίσω».