Στην επιθετική αστοχία της Λίβερπουλ στάθηκε ο Κλοπ

Μια πολύ καλή Σαουθάμπτον στα αμυντικά της καθήκοντα, σε συνδυασμό με την αδυναμία της Λίβερπουλ να τελειώσει όπως πρέπει τις όποιες φάσεις της, οδήγησαν το σημερινό παιχνίδι του «Άνφιλντ» στο 0-0, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έχει ήδη την προσοχή του στραμμένη στο επόμενο σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο την Γουέστ Χαμ (14/5).



Στην επιθετική αστοχία της Λίβερπουλ στάθηκε ο Κλοπ

«Ήμασταν κοντά, όμως στο τέλος δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις πόντους και έτσι έχουν τα πράγματα. Όπως όλοι είδατε, ήταν ένα δύσκολο ματς, η Σαουθάμπτον έπαιξε με συγκεκριμένο τρόπο. Μπορούσαμε να τους κερδίσουμε σήμερα. Εμφανίστηκαν αρκετά πειθαρχημένοι και αμύνθηκαν σε βάθος. Εμείς αμυνθήκαμε στις αντεπιθέσεις τους πολύ καλύτερα απ’ ότι το κάναμε με την Κρίσταλ Πάλας για παράδειγμα», ανέφερε σχετικά με το αγωνιστικό πλάνο των «Αγίων» και την αντίδραση της Λίβερπουλ ο Γερμανός, για να συμπληρώσει:

«Στο τέλος, αυτό που μετρά είναι το να τελειώνεις τις φάσεις και να σκοράρεις, και εμείς δεν μπορέσαμε να το κάνουμε. Δυσκόλεψε την ζωή μας αρκετά στο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε μέχρι τέλους, πήραμε έναν πόντο ακόμα, θέλαμε να έχουμε τρεις παραπάνω, αλλά δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Δεν ήταν ακριβώς αυτό που θέλαμε, είμαστε απογοητευμένοι, όπως μπορείτε να φανταστείτε, όμως πρέπει να συνεχίσουμε».

Όσο για το αμέσως επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Γουέστ Χαμ (14/5) και το αν οι «κόκκινοι» θέλουν δυο νίκες (υπολογίζοντας και το ματς με την Μίντλεσμπρο στις 21/5) για να βρίσκονται σίγουρα στην πρώτη τετράδα, απάντησε: «Πριν το παιχνίδι θέλαμε τρεις, και προφανώς τώρα θα πω πως δυο δεν είναι άσχημα. Εστιάζουμε την προσοχή μας πλέον στη Γουέστ Χαμ. Βρίσκονται και αυτόι σε καλή κατάσταση, δεν έχουν πλέον πίεση, προσπαθούν να πάρουν αποτελέσματα με κάθε τρόπο. Κόντρα στην Τότεναμ ήταν πολύ καλοί στις αντεπιθέσεις».