Μουρίνιο: «Καλύτερη η Άρσεναλ, η προσοχή μας στο Γιουρόπα Λιγκ»

Την προσπάθεια των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς», παρά την ήττα με σκορ 2-0, επαίνεσε με το τέλος του αγώνα ο Ζοσέ Μουρίνιο, τονίζοντας παράλληλα πως προτεραιότητα της ομάδας του παραμένει – σε σχέση με το πρωτάθλημα – η κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ.



Μουρίνιο: «Καλύτερη η Άρσεναλ, η προσοχή μας στο Γιουρόπα Λιγκ»

Όπως δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός, η Άρσεναλ, εκτός από… τυχερή, ήταν αισθητά καλύτερα στο σημερινό ματς, ενώ ο ίδιος εμφανίστηκε χαρούμενος που μετά από αρκετό καιρό είχε την ευκαιρία να δει αρκετούς παίκτες να αγωνίζονται ξανά, όπως για παράδειγμα οι Σμόλινγκ-Μάτα.

«Είμαι δυσαρεστημένος με το αποτέλεσμα, όχι με την εμφάνιση. Χάσαμε επειδή δεν σκοράραμε ενώ είχαμε μεγάλες ευκαιρίες για να το πράξουμε πριν από τους αντιπάλους μας. Είχαν την τύχη μαζί τους στο πρώτο γκολ (σ.σ. όταν το σουτ του Τσάκα βρήκε στην πλάτη του Ερέρα πριν καταλήξει στο τέρμα του Ντε Χέα).

Δεν μπορώ να ζητήσω περισσότερα από τους παίκτες που δεν έχω παίξει ούτε ένα λεπτό εδώ και εβδομάδες. Ο Τζόουνς, ο Σμόλινγκ και ο Μάτα, όλοι ήταν υπέροχοι. Η ομάδα ήταν καλή, οργανωμένη, προσπαθήσαμε να κερδίσουμε, αμυνθήκαμε καλά. Η Άρσεναλ ήταν καλύτερη από εμάς κατά την γνώμη μου. Φοβήθηκα πως κάποιοι παίκτες δεν θα κατάφερναν να 'βγάλουν' 90 λεπτά, οπότε ένιωθα πως έπρεπε να κάνω αλλαγές. Τους χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες.

Προσπαθούμε να κερδίσουμε το Γιουρόπα Λιγκ, είναι πιο σημαντικό τώρα από την τέταρτη θέση. Θέλαμε να ξεκουράσουμε παίκτες. Αυτή ήταν η απόφαση. Είμαι πολύ χαρούμενος με τους παίκτες και την εμφάνιση τους», τα όσα δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο, που αφήνει πλέον τον αγώνα με την Άρσεναλ για να σκεφτεί τον κρισιμότερο δεύτερο ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ με τη Θέλτα την ερχόμενη Πέμπτη.