Μουρίνιο: «Περιμέναμε πως θα ήταν δύσκολο παιχνίδι»

Την πεποίθηση του πως στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άπαντες περίμεναν ότι θα έχουν έναν δύσκολο επαναληπτικό κόντρα στη Θέλτα, εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά το ισόπαλο 1-1 του «Ολντ Τράφορντ» και την πρόκριση της ομάδας του  στον τελικό της Στοκχόλμης (24/5), όπου θα βρει απέναντι της τον Άγιαξ.



Μουρίνιο: «Περιμέναμε πως θα ήταν δύσκολο παιχνίδι»

«Mπορούσα να το μαντέψω απ’ το πρώτο παιχνίδι, που ήταν παρόμοιο με εκείνο κόντρα στην Άντερλεχτ. Όταν είσαι η καλύτερη ομάδα στο πρώτο παιχνίδι, πρέπει να το ‘τελειώνεις’ από την αρχή. Εμείς δεν το κάναμε ποτέ, δεν σκοράραμε τα γκολ που έπρεπε βάσει ευκαιριών και σε ένα ‘ανοιχτό’ παιχνίδι στην έδρα μας, έχοντας όλη την πίεση πάνω μας, μας δυσκολέψανε ιδιαίτερα», ανέφερε ο Πορτογάλος.

Για τον επικείμενο μεγάλο τελικό κόντρα στον Άγιαξ, αλλά και την έξτρα κούραση που θα έχει η ομάδα του λόγω του ότι έχει ακόμα παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ, σχολίασε: «Πρώτα απ’ όλα, μιλάμε για δυο… τέρατα του ποδοσφαίρου. Η ιστορία του Άγιαξ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι απίθανη, αλλά για μας είναι ένα τρόπαιο και ουσιαστικά το Τσάμπιονς Λιγκ για του χρόνου. Πάντα οι τελικοί είναι ωραίοι, και το Γιουρόπα Λιγκ είναι μια όμορφη διοργάνωση»

Θα έχουν 12 μέρες για να προετοιμαστούν για τον τελικό και εμείς έχουμε ακόμα τρία ματς για την Πρέμιερ Λιγκ με 15-16 παίκτες να έχουν παρά πολλά ματς στα πόδια τους ύστερα από μια τρελή σεζόν. Αν κατακτήσουμε το Γιουρόπα Λιγκ, θα είμαι κάτι παραπάνω από χαρούμενος».