Τώρα η «glory» σε εμάς

Καλημέρα England365.gr, σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μας δίνεται να εκφράζουμε δημόσια την άποψή μας. Σήμερα μάλιστα θα το κάνω με μεγάλη ευχαρίστηση γιατί είμαι ένας οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένας ευτυχισμένος οπαδός μετά από μία νίκη…αναμενόμενη. Δεν μας έχει συνηθίσει σε κάτι άλλο η Άρσεναλ άλλωστε τα τελευταία χρόνια στα ντέρμπι.



Τώρα η «glory» σε εμάς

Η νίκη αυτή είναι όμως πολύ σημαντική. Όχι επειδή αντίπαλος ήταν η Άρσεναλ, ούτε επειδή ήταν πρώτη στη βαθμολογία πριν τη σέντρα. Αλλά γιατί με τη νίκη αυτή πιάσαμε μόνοι μας κορυφή έχοντας έναν αγώνα λιγότερα και δείξαμε ότι είμαστε εκεί, χωρίς να έχουμε ακόμη ανεβάσει στροφές. Ήταν εμφανές και στον αγώνα ότι η ομάδα έπαιζε στο ρελαντί. Χαμηλό τέμπο, με τον Ρούνεϊ να μην έχει βρει ακόμη το «φονικό» του ρυθμό. Δηλαδή όταν η ομάδα ανεβάσει την απόδοσή της όπως το συνηθίζει όσο περνάει ο καιρός, τότε τι θα γίνει;

Είμαστε ήδη δύο βαθμούς μπροστά και μάλιστα με αγώνα λιγότερο. Αν νικήσουμε την Μπλάκπουλ στο εξ’ αναβολής τότε θα είμαστε πέντε βαθμούς μπροστά. Αυτή η άνεση μας δίνει άλλο αέρα στον αγώνα με την Τσέλσι που ακολουθεί στο Στάμφορντ Μπριτζ. Ούτε το άγχος της αναγκαστικής νίκης, αλλά και το κίνητρο ότι με νίκη μπορούμε να φύγουμε ακόμη και 9 βαθμούς μπροστά! Όλα αυτά έχοντας μόνο μία εκτός έδρας νίκη. Τώρα που θα βελτιώσουμε την απόδοσή μας μακριά από το Ολντ Τράφορντ, γιατί είναι σίγουρο ότι θα αρχίσουμε να παίρνουμε και έξω τους τρεις βαθμούς τότε είμαστε με το ένα πόδι στην Glory! Όπως αρμόζει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.