Αισιόδοξος ο Οριγκί ενόψει Μίντλεσμπρο

Την πεποίθηση του πως η Λίβερπουλ μπορεί να κερδίσει το κρίσιμο παιχνίδι με την Μίντλεσμπρο στο «Άνφιλντ» (21/5), αν παρουσιάσει το αγωνιστικό πρόσωπο που «έβγαλε» και στον πρόσφατο αγώνα με την Γουέστ Χαμ, σε συνδυασμό με την παρουσία του κόσμου, που θα είναι γι’ αυτούς ο 12ος τους παίκτης, εξέφρασε ο Ντιβόκ Οριζί.



Αισιόδοξος ο Οριγκί ενόψει Μίντλεσμπρο

«Με τη Γουέστ Χαμ, μπορούσες να νιώσεις πως ήμασταν όλοι κοντά ως ομάδα, και δώσαμε τα πάντα. Γνωρίζουμε τις επιθετικές μας αρετές, κάτι που φάνηκε και από το ότι πετύχαμε τέσσερα τέρματα. Οι οπαδοί μας μας υποστήριξαν ιδιαίτερα, ήταν ο 12ος μας παίκτης», δήλωσε αρχικά ο Βέλγος επιθετικός.

«Θα είναι σαν ένας τελικός για μας, οπότε πρόκειται να δώσουμε τα πάντα για αυτό! Aπλώς χρειάζεται να συνεχίσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και νομίζω πως αν έχουμε την ίδια νοοτροπία όπως και στο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ, έχουμε πολλές πιθανότητες να τα καταφέρουμε. Έχουμε δουλέψει πολύ μέσα στη χρονιά για να φτάσουμε στον στόχο μας. Το παιχνίδι είναι στην έδρα μας, και πάμε εκεί με μεγάλη πίστη και αυτοπεποίθηση»συμπλήρωσε, εν αναμονή του κρίσιμου αγώνα με την «Μπόρο», που θα κρίνει ουσιαστικά και την είσοδο – ή όχι – της Λίβερπουλ στην τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ.