Προετοιμάζει το έδαφος ο Μαντσίνι

Ιδιαίτερα κρίσιμη θα είναι η συνάντηση του Ρομπέρτο Μαντσίνι με τον Κάρλος Τέβεζ, την Παρασκευή, αφού ο Ιταλός προπονητής θα μιλήσει στον Αργεντινό με σκοπό να τον μεταπείσει να μείνει στην ομάδα. «Ελπίζω να συνεχίσει μαζί μας και να βοηθήσει με τα γκολ του» απεφάνθη ο τεχνικός των «πολιτών».



Προετοιμάζει το έδαφος ο Μαντσίνι

Ο Τέβεζ έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από το «City of Manchester» και μέσω δημόσιας τοποθέτησης έχει γνωστοποιήσει πως η σχέση του με ορισμένα μέλη της ομάδας είναι αρκετά κακή. Τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μαντσίνι να προγραμματίσει συνάντηση μαζί του επαληθεύτηκαν, αφού ο έμπειρος προπονητής επιβεβαίωσε πως θα του μιλήσει και θα προσπαθήσει να τον κρατήσει στο ρόστερ για τα επόμενα τριάμισι χρόνια, όσα δηλαδή διαρκεί το συμβόλαιό του.

«Θα μιλήσω μαζί του την Παρασκευή. Ελπίζω να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα μας και να βοηθήσει με τα γκολ του» ήταν αρχική η τοποθέτηση του Μαντσίνι, που στη συνέχεια εξέφρασε το δικό του παράπονο. «Είμαι απογοητευμένος που συμβαίνει αυτό τώρα, γιατί πραγματοποιούμε καλή πορεία, είμαστε σε πολύ καλή θέση στο πρωτάθλημα και θα έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Είναι σημαντικό να μιλήσουμε, γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια».