Κλοπ: «Εκπληκτική εμφάνιση, μεγάλη ανακούφιση… »

Απόλυτα ικανοποιημένος για την σημερινή εμφάνιση της Λίβερπουλ κόντρα στη Μίντλεσμπρο (3-0), που κλείδωσε παράλληλα την συμμετοχή της στα πλέι-οφ του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν με το σφύριγμα της λήξης ο…. ανακουφισμένος από την επιτυχία της ομάδας του, Γιούργκεν Κλοπ!



Κλοπ: «Εκπληκτική εμφάνιση, μεγάλη ανακούφιση… »

Χάρη σε αυτή τη νίκη οι «κόκκινοι» έφτασαν τους 76 βαθμούς και άφησαν πίσω στο… νήμα την Άρσεναλ στην 5η θέση, γεγονός που δεν θα μπορούσε να μην χαροποιεί τον Γερμανό τεχνικό:

«Ήμασταν απροσδόκητα καλοί. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ το σημερινό πρωινό πως θα ήμασταν έτσι. Δεν μπορούσα να σκεφτώ πως μέχρι το τέλος θα ήταν τόσο δύσκολο. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, πιστεύω πως αξίζαμε την ευκαιρία να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο ημίχρονο ζήτηση μόνο το αποτέλεσμα και τίποτα άλλο, δεν είχα ιδέα για το σκορ της Άρσεναλ, και τα παιδιά αμέσως ανταποκρίθηκαν. Είμαστε η Λίβερπουλ, πρέπει να ανταποκρίνεσαι στο καθετί. Πρέπει να βελτιωθούμε και θα το κάνουμε, αλλά για τώρα, σήμερα, είναι μια μεγάλη ανακούφιση.

Ένας σύλλογος σαν αυτόν χρειάζεται να είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι περήφανος για τους παίκτες, δουλέψαμε πολύ και όλα πήγαν καλά. Τώρα πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό», τα όλα όσα δήλωσε μετά τη νίκη επί της «Μπόρο» στο «Άνφιλντ».