Από υπηρεσιακός… μόνιμος ο Κιν!

Ανοιχτό είναι το «παράθυρο» παραμονής του Στιβ Κιν στον πάγκο της Μπλάκμπερν με τη μορφή μόνιμου προπονητή, όπως ενημερώθηκε από τους ιδιοκτήτες του συλλόγου! Ο προσωρινός αντικαταστάτης του Σαμ Άλαρνταϊς, αν δείξει πως έχει τον τρόπο να οδηγήσει το «καράβι», τότε θα κληθεί να υπογράψει συμβόλαιο.



Από υπηρεσιακός… μόνιμος ο Κιν!

Ο τεχνικός της δεύτερης ομάδας των «ρόβερς» ειδοποιήθηκε να εκτελέσει χρέη υπηρεσιακού στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ωστόσο, όπως επιβεβαίωσε η ιδιοκτήτρια εταιρεία Venkys, δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η πρόσληψη νέου προπονητή, αφού ο Κιν ίσως είναι αυτός που ψάχνουν. «Δεν λαμβάνουν αποφάσεις αυτή τη στιγμή και μόλις έρθει ο καιρός, θα δώσουμε στον Κιν πίστωση χρόνου για να αποδείξει την προπονητική του αξία. Αν δείξει πως μπορεί να “κουμαντάρει” την ομάδα, τότε θα παραμείνει στον πάγκο. Είναι τόσο απλό» ήταν τα λόγια του προέδρου της εταιρείας, Ανουράντα Ντεσάι, που συμπλήρωσε:

«Το ενδεχόμενο είναι ανοιχτό. Του δίνουμε το χρόνο και αν μας αποδείξει ότι μπορεί, τότε δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα είναι αυτός ο νέος μόνιμος προπονητής της Μπλάκμπερν».