Μάχες για Σόουκρος και Πέναντ

Ανοιχτά μέτωπα σε άμυνα και επίθεση έχει να αντιμετωπίσει ο Πίτερ Κόουτς. Ο πρόεδρος της Στόουκ πρέπει από τη μία να προσπαθήσει να πείσει τον Ράιαν Σόουκρος να κλείσει τα αυτιά του στις μεταγραφικές σειρήνες και να μείνει στην ομάδα και από την άλλη να πείσει τη Ρεάλ Σαραγόσα να ρίξει τις απαιτήσεις της για τον Ζερμέν Πέναντ.



Μάχες για Σόουκρος και Πέναντ

Ο Σόουκρος συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις και ο Κόουτς δεν σκέφτεται την πώληση του 23χρονου αμυντικού: «Είναι καλός παίκτης και πάντα υπάρχει ενδιαφέρον για παίκτες σαν αυτόν. Ανήκει όμως σε εμάς και απλά δεν πωλείται. Υπάρχει μία άψογη συνεργασία μαζί του».

Από την άλλη ο Πέναντ αγωνίζεται ως δανεικός από τη Σαραγόσα και παρόλο που ο ισπανικός σύλλογος θέλει να τον πουλήσει και η Στόουκ να τον αγοράσει, οι 6 εκ λίρες που απαιτούνται για τη μεταγραφή δημιουργούν ένα σοβαρό εμπόδιο. Ωστόσο ο Κόουτς δεν χάνει την αισιοδοξία του: «Ελπίζουμε να μπορέσουμε να κρατήσουμε τον Ζερμέν. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις. Υπάρχει ακόμη δρόμος μπροστά όμως αισιοδοξούμε. Πάντως τα 6 εκ που ζητούν δεν πρόκειται να τα δώσουμε. Είναι ένα παράλογο ποσό».