Θυμήθηκαν το έπος του 1999 στη Γιουνάιτεντ! (vids/pics)

Σαν σήμερα, το 1999, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατακτούσε το Τσάμπιονς Λιγκ, απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, έχοντας φροντίσει πρωτίστως όμως να περάσει από την… κόλαση στον παράδεισο, μέσα σε διάστημα μόλις δυο λεπτών!



Θυμήθηκαν το έπος του 1999 στη Γιουνάιτεντ! (vids/pics)

Η 26η Μαΐου είναι αναμφίβολα μια ημερομηνία που έχει «χαραχθεί» στην μνήμη των φιλάθλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξαιτίας του συγκλονιστικού τελικού της Βαρκελώνης 18 χρόνια πριν, το 1999….

Έχοντας βρεθεί πίσω στο σκορ από το 6ο μόλις λεπτό, από το γκολ του Μπάσλερ, οι «κόκκινοι διάβολοι» κυνηγούσαν από νωρίς την Μπάγερν Μονάχου, και θα έπρεπε να περάσουν τουλάχιστον 85 λεπτά για να τους… χαλάσουν την γιορτή!

Σε ένα από τα πλέον μαγικά δίλεπτα στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, τα τέρματα των Σέριγχαμ και Σόλσκιερ έφεραν… τούμπα το «Καμπ Νου», προσθέτοντας ένα τρόπαιο στην τροπαιοθήκη της αγγλικής ομάδας, το πρώτο σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ/Κύπελλο Πρωταθλητριών μετά από το 1968, ενώ συμπλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο το τρεμπλ της χρονιάς εκείνης!

Μια τέτοια μέρα φυσικά δεν θα μπορούσαν να την λησμονήσουν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μέσα από τα σχετικά «ποσταρίσματα» στα κάθε είδους Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Στιγμιότυπα από τον μεγάλο τελικό της Βαρκελώνης (26/5/1999) ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Μπάγερν: