Κάρικ: «Απίστευτο παιχνίδι, τους ευχαριστώ όλους»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος σε ό,τι αφορά την διεξαγωγή του φιλικού παιχνιδιού προς τιμήν του στο «Ολντ Τράφορντ» εμφανίστηκε ο Μάικλ Κάρικ, δίνοντας το σύνθημα πλέον για… ξεκούραση και αναδιοργάνωση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου».



Κάρικ: «Απίστευτο παιχνίδι, τους ευχαριστώ όλους»

Παλιοί άσοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έδωσαν το παρών στο Ολντ Τράφορντ, προσφέροντας έτσι ένα «χορταστικό» παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα της Γιουνάιτεντ του 2008 και των… επίλεκτων παικτών του Μάικλ Κάρικ, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν στο ίδρυμα που διατηρεί ο ίδιος ο παίκτης («Michael Carrick Foundation»).

«Ήταν απίστευτο! Είχα ήδη σχηματίσει ως εικόνα στο μυαλό μου το πώς θα ήταν το παιχνίδι και πώς θα κυλούσε όλη η μέρα. Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό, πιστεύω πως όλοι το απόλαυσαν, και το να σκοράρω επίσης ήταν υπέροχο. Υπέροχο διότι τα παιδιά μου με έβλεπαν σήμερα από τις κερκίδες και με παρακαλούσαν να σκοράρω σήμερα!

Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, από τους παίκτες και τα επιτελεία μέχρι τους φιλάθλους. Υπήρξε τόσο μεγάλη βοήθεια και υποστήριξη που είμαι υπερήφανος για ό,τι καταφέραμε σήμερα. Ήταν καλύτερο απ’ όσο μπορούσα να ελπίζω για αυτό, οπότε είμαι πάρα πολύ χαρούμενος», ανέφερε ο 36χρονος μέσος, ενώ για τα άμεσα πλάνα του, με αρκετή δόση χιούμορ σχολίασε:

«Νομίζω όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα τώρα. Θα κλείσω το τηλέφωνο και θα φύγω με την οικογένεια μου, πιθανώς να πετάξω το τηλέφωνο στην θάλασσα ώστε να ηρεμήσω αρκετά και να είμαι έτοιμος για την προετοιμασία»!