MακΓκρέγκορ: «Πρόκληση τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ»

Την δυσκολία που πρόκειται να αντιμετωπίσει η Σέλτικ στους προκριματικούς γύρους του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ τόνισε σε δηλώσεις του ο Κάλουμ ΜακΓκρέγκορ, χωρίς να αποκλείει πως οι «Κέλτες» ενδέχεται να δυσκολευτούν εξίσου, αν όχι και περισσότερο, στον δρόμο για τους ομίλους σε σχέση με πέρυσι.



MακΓκρέγκορ: «Πρόκληση τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ»

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η πρωταθλήτρια Σκωτίας θα ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις απ’ τον 2ο γύρο των προκριματικών για τους πρωταθλητές του Τσάμπιονς Λιγκ, περιμένοντας το νικητή του ζευγαριού Λίνφιντ-Λα Φιορίτα, με τον Κάλουμ ΜακΓκρέγκορ πάντως να τονίζει για την ομάδα του πως μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει, ώστε να φτάσει στους ομίλους της διοργάνωσης.

Πέρυσι τα κατάφερε περνώντας τα «εμπόδια» των Λίνκολν Ρεντ Ιμπς, Αστάνα και Χάποελ Μπερ Σεβά κατά σειρά.

«Αν… χαλαρώσεις σε ένα βράδυ, όλα μπορούν να χαθούν. Χρειάζεται να πας σε περίεργη μέρη, όπως στην Μπερ Σεβά, να σταθείς και να δουλέψεις σκληρά για τους συμπαίκτες σου. Υπήρξε ένα ιδιαίτερα απρόβλεπτο παιχνίδι πέρυσι στο Ισραήλ (σ.σ. ήττα με 2-0). Είχαμε το υπέρ μας 5-2 στην έδρα μας και πήγαμε εκεί με ένα καλό προβάδισμα.

Μετά το 2-0 όμως σκεφτόσουν πως τα πράγματα ήταν δύσκολα τελικά. Βιώσαμε αυτή την εμπειρία, και ξέρουμε πως ούτε τώρα θα είναι εύκολο. Θα είναι δυσκολότερα σε σχέση με πέρυσι, όμως πρέπει να πιστέψουμε σε μας», ήταν τα λόγια του 24χρονου μέσου της πρωταθλήτριας Σέλτικ.