Στη λίστα του Σερ Άλεξ

Τους παίκτες με τους οποίους θα αντικαταστήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους «μεγάλους» από κάθε άποψη Ράιαν Γκιγκς, Πολ Σκόουλς και Γκάρι Νέβιλ ψάχνει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Το England365.gr σας μεταφέρει τις σκέψεις του Σκωτσέζου τεχνικού βάσει των τελευταίων ρεπορτάζ των «κόκκινων διαβόλων». Ψηλά στη λίστα του φαίνεται να βρίσκονται τα ονόματα των Γκάρεθ Μπέιλ, Γουέσλεϊ Σνάιντερ και του Βασίλη Τοροσίδη.



Στη λίστα του Σερ Άλεξ

Οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι από τους αστέρες στις ομάδες του και η απόκτησή τους σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο Σκωτσέζος τεχνικός πάντως συνεχίζει να στέλνει σκάουτερ στους αγώνες τους και μέχρι τώρα έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη. Αυτό δείχνει ότι εξετάζει σοβαρά την μεταγραφή κάποιων τουλάχιστον από αυτές τις περιπτώσεις, αν όχι όλες.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ φέρεται ως ο αντι-Γκιγκς, δείχνοντας με την Τότεναμ ακόμη και σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ ότι έχει όλα τα φόντα για να διαπρέψει στο μέλλον. Παίζει όλη την αριστερή πλευρά εξίσου καλά και δείχνει και έφεση στο σκοράρισμα. Η ταχύτητά του και οι κούρσες που επιχειρεί θυμίζουν πολύ τον Ουαλό θρύλο της Γιουνάιτεντ.

Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ αποτελεί το μυαλό και τον οργανωτή της Ίντερ. Τον άνθρωπο που επί εποχής Μουρίνιο οδήγησε τους «νερατζούρι» στην κορυφή Ιταλίας και Ευρώπης. Συγκαταλέχθηκε στους κορυφαίους της χρονιάς και στους υποψήφιους για τη Χρυσή Μπάλα. Ο τρόπος που δεσπόζει στη μεσαία γραμμή θυμίζει πολύ την επιβλητική παρουσία του Πολ Σκόουλς.

Ο Βασίλης Τοροσίδης είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες του Ολυμπιακού. Αποτελεί την ψυχή και τη δύναμη της ομάδας και βραβεύτηκε ως ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής της χρονιάς. Αγωνίζεται σε πολλές θέσεις και κυρίως στα άκρα της άμυνας. Δεξί μπακ στον Ολυμπιακό, αριστερό και δεξί στην Εθνική. Το πάθος του στους αγώνες και η σταθερότητα που επιδεικνύει είναι τα στοιχεία που κάνουν τους σκάουτερ να μεταφέρουν καλά λόγια στον Φέργκιουσον για την δυνατότητά του να καλύψει επαρκώς το κενό του Νέβιλ.