Νοκ-αουτ για έξι μήνες ο Άντερσον

Τις υπηρεσίες του Άντερσον θα στερηθεί για το επόμενο εξάμηνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που σημαίνει πως ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους με την καινούρια σεζόν.



Νοκ-αουτ για έξι μήνες ο Άντερσον

Τις υπηρεσίες του Άντερσον θα στερηθεί για το επόμενο εξάμηνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που σημαίνει πως ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους με την καινούρια σεζόν. Ο Άντερσον υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο πόδι και ο χρόνος αποθεραπείας του εκτιμάται στους έξι μήνες.

Στην Πορτογαλία μετέβη ο ποδοσφαιριστής των «κόκκινων διαβόλων» για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο σύνδεσμο του ποδιού του, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ (νίκη 3-0), τον προηγούμενο μήνα στο «Όλντ Τράφορντ». Όπως δήλωσε στη «Mirror» ο Πορτογάλος ειδικός, Χοσέ Κάρλος Νορόνια, που έκανε την επέμβαση στο νεαρό ποδοσφαιριστή: «Η εγχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και χωρίς απρόοπτα. Αν η αποθεραπεία του κυλήσει ομαλά, τότε θα μπορεί να επιστρέψει στις προπονήσεις σε έξι μήνες».