Διέλυσαν τη Σκωτία οι Γυναίκες

Τις διαθέσεις της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έδειξε η εθνική Αγγλίας Γυναικών, που διέλυσε με σκορ 6-0 την εθνική Σκωτίας στο βρετανικό ντέρμπι του 4ου ομίλου.



Διέλυσαν τη Σκωτία οι Γυναίκες

Ενώ στο άλλο γειτονικό ντέρμπι του γκρουπ ανάμεσα σε Ισπανία και Πορτογαλία οι εξαιρετικές Ισπανίδες επικρατούσαν με το ίδιο σκορ, οι “lionesses” δεν επέτρεπαν στις Σκωτσέζες να ονειρεύονται κάτι παραπάνω από τον αγώνα. Τα μισά τέρματα σημείωσε η Τζόντι Τέιλορ, που είναι και η πρώτη σκόρερ του τουρνουά μετά το πέρας της πρώτης αγωνιστικής.

Επόμενος αντίπαλος η Ισπανία στο παιχνίδι που ενδεχομένως να κρίνει την πρωτιά και σχεδόν σίγουρα θα δώσει την πρόκριση στην μία από τις δύο (σ.σ εάν έρθουν ισόπαλες Σκωτία – Πορτογαλία και υπάρξει νικήτρια σε αυτό το γκρουπ, έχουμε πρόκριση, ενώ στο ίδιο σενάριο δεν χάνεται και η χαμένη), πριν πάρει σειρά ο αγώνας με την Πορτογαλία στις 27 του μήνα.

Το φαβορί της διοργάνωσης, η Γαλλία, ξεκίνησε επίσης με νίκη στον δικό της όμιλος ο οποίος είναι ο τρίτος. Αυτό σημαίνει πως είναι πιθανή αντίπαλος των Αγγλίδων στους "8" εφόσον φυσικά πάρουν αμφότερες την πρόκριση.