Φλέτσερ: «Περισσότερη συγκέντρωση»

Η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στα τελευταία λεπτά των εκτός έδρας αγώνων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σύμφωνα με τον Ντάρεν Φλέτσερ η αιτία που οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν αφήσει σημαντικούς βαθμούς πίσω τους.



Φλέτσερ: «Περισσότερη συγκέντρωση»

Οι παίκτες του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μπορεί να παραμένουν αήττητοι στη σεζόν όμως υπάρχει μία απογοήτευση έκδηλη μετά τις εφτά ισοπαλίες σε 8 εξορμήσεις μακριά από το «Ολντ Τράφορντ» και οι δηλώσεις του 26χρονου Σκοτσέζου μέσου είναι ενδεικτικές:

«Έχουμε παίξει καλά σε δύσκολες έδρες, αλλά έχουμε δεχτεί γκολ στα τελευταία λεπτά των αγώνων, γεγονός που αμαυρώνει τις καλές εμφανίσεις μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πολλά αποτελέσματα που έχουν προκαλέσει έκπληξη φέτος και αυτό αποδεικνύει ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και τα 90 λεπτά».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» στον πρώτο γύρο κατάφεραν να φύγουν με το πολύτιμο τρίποντο μόνο από την έδρα της Στόουκ. Ωστόσο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απολαμβάνει την κορυφή της Premier League, ισοβαθμώντας με την Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας και δύο παιχνίδια λιγότερα.