Ένα τρόπαιο θα φέρει κι άλλα

Να κατακτήσουν άμεσα κάποιον τίτλο προτρέπει τους συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Σίτι ο Νάιτζελ Ντε Γιονγκ. Ο μέσος των «πολιτών» πιστεύει ότι έτσι θα τους ανοίξει η όρεξη για να προσπαθήσουν ακόμη περισσότερο για τους επόμενους τίτλους.



Ένα τρόπαιο θα φέρει κι άλλα
Ο 26χρονος Ολλανδός τόνισε ότι η κατάκτηση ενός τροπαίου, θα κάνει ακόμα πιο «πεινασμένους» τους παίκτες.

«Αν κερδίσουμε έναν τίτλο, δεν έχει σημασία ποιος θα είναι αυτός, τότε θα μας ανοίξει ακόμα πιο πολύ η όρεξη και θα θέλουμε ακόμα περισσότερους. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Να πάρουμε έναν τίτλο και μετά να προχωρήσουμε βήμα- βήμα για τους επόμενους»,τόνισε αρχικά ο μέσος της Σίτι, που συγκατοικεί στην κορυφή της Premier με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (με 2 αγώνες περισσότερους), ενώ έχει προκριθεί και στους 32 του Europa League.

Ο Ντε Γιόνγκ, στάθηκε στην νίκη της Σίτι κόντρα στην Άστον Βίλα ενώ αναφέρθηκε και στον επόμενο αγώνα κόντρα στην Μπλάκπουλ

«Ήταν πολύ σημαντική η νίκη μας με 4-0 κόντρα στην Άστον Βίλα. Η νίκη αυτή μας έδωσε περισσότερη αυτοπεποίθηση, αλλά χρειαζόμαστε να παίρνουμε βαθμούς και εκτός έδρας. Τώρα μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι κόντρα στην Μπλάκπουλ και πρέπει να βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι και πάρουμε τους τρεις πόντους».