Φέργκιουσον: «Τέτοιες μάχες φέρνουν τίτλο»

Ικανοποιημένος από τον τρόπο που «πάλεψαν» οι παίκτες του στην έδρα της Γουέστ Μπρομ μέχρι να φτάσουν στη νίκη έμεινε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο Σκωτσέζος προπονητής τόνισε ότι με εμφανίσεις σαν αυτή ο τίτλος έρχεται ολοένα και πιο κοντά.



Φέργκιουσον: «Τέτοιες μάχες φέρνουν τίτλο»

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με έναν ολισθηρό αγωνιστικό χώρο. Οι αντίπαλοί μας έχουν μία πολύ αθλητική ομάδα και το απέδειξαν και σήμερα. Έβαλαν τρεις παίκτες στο κέντρο και κατάφεραν να πραγματοποιήσουν αρκετά σουτ. Πρέπει να δίνεις μάχες σε πολλά παιχνίδια και το συγκεκριμένο είναι ένα από αυτά. Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη. Δώσαμε μεγάλη μάχη σε κάθε τομέα και κάτι τέτοιες εμφανίσεις είναι που τελικά φέρνουν τα πρωταθλήματα», τόνισε ενθουσιασμένος ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων».

Στη συνέχεια στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Γουέιν Ρούνεϊ που συνοδεύτηκε από ένα γκολ και μία ασίστ: «Ήταν απίστευτος. Με μία εξαιρετική εμφάνιση μας ανέβασε όλους. Είμαι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε γιατί το δικαιούταν. Τώρα πιστεύω ότι θα συνεχίσει το σερί του».

Μένει πάντως να ξεκαθαρίσει και η σοβαρότητα του τραυματισμού του Άγγλου επιθετικού που τέλειωσε τον αγώνα τραυματίας, κουτσαίνοντας εμφανώς στα τελευταία λεπτά.