Κοντά σε Γκρέμιο ο Ροναλντίνιο

Σε προφορική συμφωνία με την Γκρέμιο φέρεται να ήρθε ο Ροναλντίνιο, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, μιας και επιθυμία του παίκτη ήταν να συνεχίσει στην Βραζιλία. Αυτές οι εξελίξεις είναι το τελευταίο χρονικό ενός σίριαλ που σας παρουσιάζει λεπτομερώς το England365.gr.



Κοντά σε Γκρέμιο ο Ροναλντίνιο

1.Η Μίλαν τονίζει ότι ο παίκτης αποχωρεί για Βραζιλία

Ο μεγαλομέτοχος της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, άφησε να εννοηθεί ότι ο Ροναλντίνιο ήταν αυτός που ήθελε το διαζύγιο για να επιστρέψει στην πατρίδα του, ενώ δεν παρέλειψε να πλέξει για μια φορά ακόμη το εγκώμιό του: «Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο στον τομέα της γρήγορης ποδοσφαιρικής σκέψης και της άψογης εκτέλεσης, όμως επιθυμία του είναι να επιστρέψει στη Βραζιλία».

2.Τα νέα αφεντικά της Μπλάκμπερν καταθέτουν πρόταση

Η Μπλάκμπερν αποκαλύπτει μέσω του προπονητής της ότι έχει καταθέσει πρόταση για την αγορά του ποδοσφαιριστή, με τα αγγλικά δημοσιεύματα να δημοσιοποιούν ότι η προσφορά ανέρχεται σε 7,2 εκ ευρώ.

3. Η Μίλαν διαψεύδει ότι έχει δεχτεί πρόταση

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδεται από τη Μίλαν ότι έχει φτάσει πρόταση από τη Μπλάκμπερν στα γραφεία του συλλόγου. Άνθρωπος από την ομάδα τόνισε μέσω του «Sky Sports» ότι επίσημη προσφορά δεν έχει γίνει από κανέναν, ωστόσο δήλωσε ότι ίσως κάποιοι σύλλογοι να έχουν μιλήσει απευθείας με τον παίκτη.

Ο Βραζιλιάνος «μάγος» έχει συμβόλαιο με τους «ροσονέρι» οπότε η δική του γνώμη και συγκατάθεση είναι μόνο η μία πλευρά για τη μεταγραφή του. Η δεύτερη πλευρά είναι η συγκατάθεση της Μίλαν και συγκατάθεση χωρίς πρόταση απλά δεν μπορεί να δοθεί, σύμφωνα με άνθρωπο της διοίκησης του ιταλικού συλλόγου:

«Δεν έχουμε δεχτεί καμία επίσημη πρόταση για τον Ροναλντίνιο. Ούτε από την Μπλάκμπερν, ούτε από κανέναν άλλον σύλλογο. Δεν ξέρουμε αν υπάρχουν ομάδες που έχουν μιλήσει απευθείας με εκείνον, όμως εφόσον ο παίκτης μας ανήκει, τότε για την παραχώρησή του θα πρέπει να φτάσει πρόταση στα γραφεία μας».

4. Ο Ροναλντίνιο είναι κοντά στη Γκρέμιο

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γκρέμιο, αφού οι δύο πλευρές κατέληξαν σε πλήρη συμφωνία. Ο σύλλογος από τη Βραζιλία θα έρθει τώρα σε επαφή με την Μίλαν, με την ανακοίνωση της μεταγραφής να μοιάζει θέμα ωρών.