Φέργκιουσον: «Μας έδωσε ζωή ο Σκόουλς»!

Στην εξαιρετική απόδοση του Πολ Σκόουλς και το νικητήριο τέρμα που σημείωσε κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, εστίασε με δηλώσεις μετά το ματς ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ απένειμε τα εύσημα στον Άγγλο μέσο, του οποίου το γκολ στις καθυστερήσεις διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της ομάδας του για κατάκτηση του τίτλου.



Φέργκιουσον: «Μας έδωσε ζωή ο Σκόουλς»!

«Τα πράγματα θα είχαν δυσκολέψει πολύ αν δεν νικούσαμε. Πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη, αλλά το γκολ δεν ερχόταν. Αποφάσισα, λοιπόν, τότε να βάλω τον Σκόουλς λίγο πιο μπροστά και τα κατάφερε. Ήταν ο MVP του σημερινού αγώνα, ο κορυφαίος… Πρόκειται για εξαιρετικό ποδοσφαιριστή», τόνισε αρχικά ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» και συνέχισε εστιάζοντας στην προσφορά των Ράιαν Γκιγκς και Γκάρι Νέβιλ:

«Η εμπειρία σε τέτοιου είδους παιχνίδια είναι απαραίτητη και μπορεί να αποδειχθεί ζωτικής σημασίας για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Ελπίζαμε για κάτι καλό σήμερα, μια και δεν είχαμε καλή απόδοση στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Ο Σκόουλς μας έδωσε λίγη περισσότερη ζωή. Είναι θετικό να παίρνεις νίκες, αλλά πολύ καλύτερο στην έδρα της αιωνίας αντιπάλου σου»!

Από τη μεριά του, ο προπονητής των «πολιτών», Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την τροπή που πήρε η αναμέτρηση στο τέλος: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Για εμάς δεν άλλαξε τίποτα, μια και πρέπει να νικήσουμε και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Είχαμε ορισμένες ευκαιρίες για να πάρουμε το ματς, αλλά δεν τα καταφέραμε. Παίξαμε καλά, όμως σταθήκαμε άτυχοι στις καθυστερήσεις με το τέρμα του Σκόουλς… Ξαναλέω ότι δεν αλλάζει τίποτα, μια και το σημαντικότερο παιχνίδι είναι με την Τότεναμ στην έδρα μας».