Νέβιλ: «Ας μας κάνει το χατίρι η Τότεναμ»!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε το καθήκον της, νίκησε 1-0 τη Σίτι και πλέον περιμένει στραβοπάτημα της Τσέλσι στο ματς με την Τότεναμ για να διατηρηθεί σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Οι Γκάρι Νέβιλ και Πολ Σκόουλς παραδέχτηκαν ότι στηρίζουν πολλά στην αγωνιστική απόδοση των «σπιρουνιών» κόντρα στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.



Νέβιλ: «Ας μας κάνει το χατίρι η Τότεναμ»!

«Ελπίζαμε για κάτι καλό σήμερα και στο τέλος ο Σκόουλς κατάφερε να μας δώσει τη νίκη. Τώρα, όμως, περιμένουμε από την Τότεναμ να μας κάνει το χατίρι… Θέλω να πιστεύω ότι το αποτέλεσμα μας θα επηρεάσει τη Τσέλσι. Εμείς θα πάμε στο σπίτι μας και θα περιμένουμε ένα… δώρο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νέβιλ, δίνοντας τη «σκυτάλη» των δηλώσεων στο σκόρερ της σημερινής αναμέτρησης, Πολ Σκόουλς:

«Δεν μπορώ να το πιστέψω… Πιέζαμε πολύ και ευτυχώς μας δόθηκε η ευκαιρία να νικήσουμε, χωρίς να περισσέψει χρόνος στη Σίτι να αντιδράσει. Είναι πάντα καλό να παίρνεις τους τρεις βαθμούς σε τέτοιου είδους παιχνίδια, ειδικά εκτός έδρας. Όσο για την Τότεναμ, απέδειξε κόντρα στην Άρσεναλ ότι πρόκειται για πολύ καλή ομάδα και περιμένουμε να το επαναλάβει και με την Τσέλσι».