Πιστεύει στο αήττητο ο Νάνι

Την πιθανότητα να τερματίσει αήττητη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη φετινή σεζόν στη Πρέμιερ Λιγκ σκέφτεται από τώρα ο Νάνι και το βλέπει σαν στόχο εφικτό. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τονίζει ότι έχει επανέλθει σε καλή κατάσταση από τον τραυματισμό του, ενώ δεν παραλείπει να εκθειάσει και το συμπαίκτη του, Χαβιέ Ερνάντεζ.



Πιστεύει στο αήττητο ο Νάνι

Τους 20 αγώνες πρωταθλήματος χωρίς ήττα έφτασαν οι «κόκκινοι διάβολοι» και υπάρχει η πιθανότητα να γίνουν η δεύτερη ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ που θα καταφέρουν να τερματίσουν αήττητοι τη σεζόν μετά την Άρσεναλ του 2004. Ο Νάνι δεν κρύβει ότι σκέφτεται αυτό το ενδεχόμενο: «Ελπίζω να μπορέσουμε να φτάσουμε αήττητοι ως το τέλος της σεζόν. Είμαστε σε καλή θέση μιας και τα έχουμε πάει εξαιρετικά ως τώρα. Αν συνεχίσουμε με την ίδια ένταση και μείνουμε ενωμένοι, τότε μπορούμε να πετύχουμε κάτι μοναδικό».

Ο Νάνι λόγω τραυματισμού έμεινε εκτός δράσης το τελευταίο διάστημα και δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του στην μάχη που δίνει να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Τώρα όμως τονίζει ότι έχει επιστρέψει σε καλή κατάσταση: «Ήταν απογοητευτικό να χάσω τους αγώνες. Ήμουν αναγκασμένος να τους δω σπίτι μου από την τηλεόραση και ένιωθα κάποιες στιγμές ότι θα μπορούσα να βοηθήσω. Τώρα όμως νιώθω καλά. Χρειάζομαι μερικές ακόμη προπονήσεις για να βρω ρυθμό, όμως είμαι περήφανος για το γκολ μου και ελπίζω να σκοράρω αρκετά ακόμα».

Τέλος στάθηκε και στη μεγάλη συνεισφορά του «Τσικαρίτο» που έχει δώσει πολύτιμε βοήθειες στη Γιουνάιτεντ ως τώρα με τα γκολ του: «Ο Χαβιέ ξεκίνησε φανταστικά την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σκοράρει πάντα στα δύσκολα σημεία όταν τον χρειαζόμαστε. Είναι παίκτης κλειδί στην έως τώρα επιτυχημένη μας πορεία».