Ασταμάτητη η Έβερτον, παραμονή για Σάντερλαντ

Διανύει περίοδο «δαιμονιώδους» φόρμας και συνεχίζει να το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Η Έβερτον δεν την «πάτησε» στην έδρα της Μπλάκμπερν, πήρε σπουδαία νίκη με σκορ 3-2 και παρέμεινε αήττητη για όγδοο σερί παιχνίδι. Σε ακόμη ένα ματς, η παρουσία του Τιμ Κέιχελ ήταν καταλυτική για τα «ζαχαρωτά», καθώς στις καθυστερήσεις κατάφερε να σκοράρει και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.



Ασταμάτητη η Έβερτον, παραμονή για Σάντερλαντ

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Σάντερλαντ επικράτησε εντός έδρας της Μπέρνλι με 2-1 και εξασφάλισε μαθηματικά την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έμειναν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της περιόδου.

Βαθιά βαθμολογική «ανάσα» πήρε επίσης η Μπόλτον, η οποία αν και έμεινε πίσω στο σκορ στο παιχνίδι με την Στόουκ, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και έφυγε με το διπλό (2-1). Με δύο γκολ του Τέιλορ (85’, 88’) οι «γουόντερερς» έφτασαν στην ανατροπή και απομακρύνθηκαν από την επικίνδυνη ζώνη.

Τέλος, χωρίς σκορ ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις Μπέρμιγμαχ- Χαλ και Φούλαμ Γουλβς. Για το πρώτο παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν ζωντανές τις όποιες ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία, ενώ στον άλλο αγώνα οι «λύκοι» έμειναν τέταρτο σερί 90λεπτο χωρίς γκολ.