Έχει και συμμάχους ο Χότζον

Μπορεί οι οπαδοί της Λίβερπουλ να ζητούν στην πλειονότητα τους την απόλυση του Ρόι Χότζον, όμως υπάρχουν και τρεις «κόκκινοι» θρύλοι που πιστεύουν ότι θα έπρεπε να του δοθεί επιπλέον χρόνος. Οι Κέβιν Κίγκαν, Στιβ ΜακΜάναμαν και Τζον Μπάρνς καταθέτουν μία άποψη κάπως…διαφορετική για την τύχη του Άγγλου τεχνικού.



Έχει και συμμάχους ο Χότζον

Σε ερώτηση του «TEAMtalk» για το αν μπορεί ο Ρόι Χότζον να ανατρέψει την κατάσταση και αν θα πρέπει να τον στηρίξει η διοίκηση του συλλόγου, τόνισαν:

Keegan: Με μια λέξη, ΝΑΙ, φυσικά και μπορεί. Η ευκαιρία του είναι ο αγώνας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκεί μπορεί να επανέλθει σε καλό δρόμο. Είναι σίγουρα δύσκολο. Η Λίβερπουλ είναι μία μεγάλη ομάδα, με τεράστιες προσδοκίες, αλλά και άσχημες εμφανίσεις πολύ πριν έρθει στην ομάδα ο Ρόι Χότζον. Η παρακμή στο σύλλογο δεν είναι κάτι που συμβαίνει τους τελευταίους τρεις ή έξι μήνες. Συμβαίνει εδώ και καιρό. Πρέπει να του δώσουν χρόνο, όμως ο χρόνος είναι κάτι που δεν σου δίνουν ποτέ απλόχερα όπως όλοι γνωρίζουμε. Όμως αφού τον επέλεξαν, πρέπει να τον υποστηρίξουν.

Barnes: Ξέρετε πως είναι το ποδόσφαιρο. Όλα εξαρτώνται από τα τελευταία αποτελέσματα. Τώρα δεν τα πάει καλά η Λίβερπουλ. Αν όμως νικήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τρέξει ένα μικρό σερί, τότε όλα πάλι θα είναι καλά. Στο ποδόσφαιρο όμως πάντα όταν χάνεις θα βρίσκεσαι στην πίεση. Ειδικά αν είσαι με μεγάλο σύλλογο όπως ο Ρόι Χότζον.

McManaman: Ο προπονητής που έφερε το νταμπλ πέρυσι στην Τσέλσι βρίσκεται σε πίεση και ακούγονται φήμες περί άμεσης αντικατάστασής του. Νικάς τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, νικάς την Έβερτον και όλα είναι ρόδινα πάλι. Χάνεις στη συνέχεια και ξαναρχίζει η γκρίνια.

Barnes: Σε όλους του προπονητές πρέπει να δοθεί στήριξη και δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ακόμη και όταν δεν παίζει καλά, υπάρχει τεράστια υποστήριξη και αγάπη προς τον προπονητή της.

Keegan: Αν κοιτάξουμε την περίοδο που ανέλαβε την ομάδα ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, θα δούμε ότι είχε ένα δύσκολο ξεκίνημα. Η κατάστασή του ήταν παρόμοια με αυτή του Ρόι Χότζον τώρα.