Παρελθόν ο Κιν από την Ίπσουιτς

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ίπσουιτς αποτελεί ο Ρόι Κιν. Ο Ιρλανδός τεχνικός πλήρωσε τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας το τελευταίο δίμηνο και πιθανότεροι αντικαταστάτες του σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο είναι ο Κρις Χιούτον και ο Πολ Tζούελ ενώ ως αουτσάιντερ παρουσιάζεται ο Στιβ Κότεριλ



Παρελθόν ο Κιν από την Ίπσουιτς
Ο Κιν δαπάνησε 8 εκ. λίρες το καλοκαίρι για να ενισχύσει την ομάδα του και η Ίπσουιτς ξεκίνησε εντυπωσιακά στα πρώτα πέντε παιχνίδια της Τσάμπιονσιπ. Οι φιλοδοξίες για άνοδο όμως έδωσαν άμεσα τη θέση τους στο άγχος για την αποφυγή του υποβιβασμού αφού η ομάδα ηττήθηκε στα επτά από τα τελευταία εννέα παιχνίδια της.
 
Ο Κιν έδειχνε να περιμένει την απόφαση της διοίκησης με τις δηλώσεις του να το δείχνουν ξεκάθαρα τις προηγούμενες ημέρες. «Κάνω ότι καλύτερο μπορώ αλλά καμιά φορά αυτό δεν είναι αρκετό. Πολλοί προπονητές χάνουν τη δουλειά  τους παρά το γεγονός ότι κερδίζουν παιχνίδια. Αυτό έπαθε ο Τζορτζ Μπέρλι, ο Ντάρεν Φέργκιουσον και ο Σαμ Αλαρντάις. Ότι είναι να συμβεί, θα συμβεί» δήλωσε πριν λίγες ημέρες ο Κιν. Η απόφαση για την απομάκρυνση του Κιν από την τεχνική ηγεσία, ήρθε μόλις τρεις ημέρες πριν τον αγώνα Κυπέλλου με την Τσέλσι ενώ την Τετάρτη ακολουθεί ο πρώτος ημιτελικός του Λιγκ Καπ με την Άρσεναλ.