Ελπίζει η Μπλάκμπερν για «Ρόνι»

Όχι μόνο δεν έχει τελειώσει αρνητικά το ζήτημα Ροναλντίνιο για την Μπλάκμπερν, αλλά σύμφωνα με τον προπονητή της, Στιβ Κιν, είναι πιθανό να έχει αίσια κατάληξη.



Ελπίζει η Μπλάκμπερν για «Ρόνι»

Η αποχώρηση του Βραζιλιάνου «μάγου» από τη Μίλαν είναι δεδομένη, αλλά η μετακίνησή του στη Γκρέμιο δεν δείχνει και τόσο σίγουρη πια, παρά τα βραζιλιάνικα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για συμφωνία. Όσο η ανακοίνωσή του δεν έρχεται τόσο θα αυξάνονται οι ελπίδες των άλλων μνηστήρων, με την Μπλάκμπερν να κυνηγά την υπόθεση όσο μπορεί.

Ο Στιβ Κιν άλλωστε είναι σαφής πως τα πάντα παραμένουν «ανοιχτά»: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει από όσο ξέρω. Μάλιστα τις τελευταίες 24 ώρες είμαι ακόμη πιο αισιόδοξος από ότι ήμουν. Προσπαθώ να πείσω τον παίκτη να έρθει και να διαπραγματευτούμε από κοντά. Θέλουμε να βρούμε μία φόρμουλα που να ικανοποιεί τόσο την ομάδα όσο και τον ίδιο».

Όσο για την τοποθέτηση της Μίλαν ότι δεν υπάρχει ακόμη επίσημη πρόταση από την Μπλάκμπερν, παραδέχεται ότι αυτό ισχύει, αλλά όχι για πολύ: «Δεν έχει γίνει ακόμη πρόταση, όμως πιθανότατα να γίνει στις επόμενες ώρες. Συζητάμε με τη Μίλαν και αν τα χρήματα που ζητήσουν είναι εντός του προϋπολογισμού μας, τότε θα προχωρήσουμε».