Ρόι Κιν: «Κάναμε πρόοδο»

Ο Ρόι Κιν, που απολύθηκε από την Ίπσουϊτς, εξακολουθεί να διατηρεί την πεποίθηση, ότι τελευταία άλλαζε τα πράγματα στην ομάδα.



Ρόι Κιν: «Κάναμε πρόοδο»

Ο Ιρλανδός απολύθηκε χθες το απόγευμα, με τους «μπλε» να είναι 19οι στην Τσάμπιονσιπ, έχοντας συλλέξει μόλις 4 πόντους από πιθανούς 27.

Ωστόσο, ο ίδιος ένιωθε πως ήταν ο κατάλληλος να αναστρέψει την κατάσταση, λέγον τας χαρακτηριστικά σε μία δήλωσή του: «Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος, που φεύγω από το ''Πόρτμαν Ρόουντ''. Τα αποτελέσματα που φέραμε δεν ήταν τόσο καλά όσο ήλπιζα έως τώρα στη σεζόν και όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά, ο προπονητής απολύεται. Έτσι είναι τα πράγματα», για να προσθέσει κατόπιν:

«Ωστόσο, είμαι απόλυτα σίγουρος, ότι κάναμε πρόοδο και πως οι παίκτες έχουν τα κατάλληλα προσόντα, για να αναστρέψουν πλήρως την κατάσταση. Κάναμε καλή προετοιμασία, για την επίσκεψή μας στην Τσέλσι την Κυριακή και τον ημιτελικό του Λιγκ Καπ με την Άρσεναλ, αμέσως μετά. Φθάνοντας σε αυτόν τον ημιτελικό αποδεικνύουμε την ικανότητά μας».

Τέλος, ο Κιν αναφέρθηκε στην πρώην ομάδα του:

«Πέρασα πολύ όμορφα στην Ίπσουϊτς, ζώντας εκεί με την οικογένειά μου και τρέφω απεριόριστο σεβασμό για την ομάδα, το προσωπικό, τους οπαδούς και τη συνοικία. Τους εύχομαι τα καλύτερα».