Πρώτη κίνηση της Amazon για μπάσιμο στην Πρέμιερ Λιγκ!

Ο διαδικτυακός κολοσσός, Amazon, συμφώνησε με τη Μάντσεστερ Σίτι για την καταγραφή σκηνών στο «Etihad» σε στυλ παρακάμερας από κάθε παιχνίδι της ομάδας, για τη δημιουργία τηλεοπτικής σειράς! Ξεκάθαρη απόδειξη για την εκτίναξη της αξίας των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του αγγλικού ποδοσφαίρου και της κατάστασης που πρόκειται ν' ακολουθήσει...



Πρώτη κίνηση της Amazon για μπάσιμο στην Πρέμιερ Λιγκ!

Οι «πολίτες» συμφώνησαν με την Amazon έναντι 10 εκατ.λιρών, προκειμένου η εταιρεία να προχωρήσει σε καταγραφή στιγμών από τα εντός έδρας παιχνίδια της και να μπορέσει να φτιάξει ένα τηλεοπτικό προϊόν διαθέσιμο μέσω διαδικτύου από το φθινόπωρο του 2018, σε καθεστώς on-demand, μέσω της πλατφόρμας Amazon Prime Video.

Το deal της Μάντσεστερ Σίτι έρχεται μόλις μια μέρα μετά την ανακοίνωση των εσόδων που παρουσίασαν αύξηση της τάξης του 21% συγκριτικά με την ίδια εποχή, πριν από έναν χρόνο.

Η Amazon από την πλευρά της έχει συνάψει συμφωνίες με το NFL και το ATP World Tour στο γκολφ, ώστε να μεταδίδει ζωντανά τα αθλητικά δρώμενα...

Μόνο τυχαία δεν είναι η συγκεκριμένη εξέλιξη και δεν αφορά μονάχα τον σύλλογο του Μάντσεστερ, αλλά γενικότερα το αγγλικό ποδόσφαιρο. Το προϊόν πλέον είναι τέτοιο που τρελαίνει τους τηλεοπτικούς κολοσσούς, το διαδίκτυο κάνει το δικό του μπάσιμο σταδιακά και η αξία των τηλεοπτικών δικαιωμάτων θα ξεφύγει ακόμα και από τα σημερινά... αδιανόητα νούμερα.