Ύμνοι «Φέργκι» για το ρόστερ

Απόλυτα ικανοποιημένος από το ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο Σκωτσέζος τεχνικός βλέπει ότι υπάρχει για άλλη μία χρονιά η σωστή μίξη όλων των ηλικιών και ανυπομονεί παράλληλα για την επιστροφή του Αντόνιο Βαλένσια από τον πολύμηνο τραυματισμό του.



Ύμνοι «Φέργκι» για το ρόστερ

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το ρόστερ μας. Ελπίζω τώρα να φτάσουμε σε ένα καλό σερί νικών. Τον Φεβρουάριο θα έχουμε πίσω τον Αντόνιο Βαλένσια που θα είναι μία μεγάλη προσθήκη και θα μου δώσει περισσότερες εναλλακτικές», τονίζει ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» που προχωρά στη συνέχεια σε πιο λεπτομερή ανάλυση του ρόστερ.

Οι παίκτες χωρίζονται σε ηλικιακές ομάδες και πολιτική της Γιουνάιτεντ είναι σύμφωνα με τον Φέργκιουσον, να υπάρχει πάντα μια νεαρή ομάδα να αντικαταστήσει επάξια την μεγαλύτερη σε ηλικία όταν εκείνη αποχωρήσει:

«Το πλάνο μας εδώ και χρόνια είναι να έχουμε έτοιμους νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα αντικαταστήσουν άμεσα τους παλιούς όταν αποχωρήσουν. Υπάρχουν αρκετά γκρουπ παικτών για το λόγο αυτό. Το ένα είναι οι Ράιαν Γκιγκς, Πολ Σκόουλς, Γκάρι Νέβιλ, Έντβιν φαν ντερ Σαρ. Ένα άλλο είναι οι Νεμάνια Βίντιτς, Μίκαελ Κάρικ, Πατρίς Εβρά, Ντάρεν Φλέτσερ, Τζον Ο’Σι. Ένα τρίτο οι Νάνι, Γκίμπσον, Άντσερσον, Ομπερτάν, Μακέντα, Ερνάντες, Έβανς, Σμόλινγκ, Ράφαελ και Φάμπιο. Αυτή είναι η τακτική μας».