Χιούτον: «Είναι εξαιρετικοί οι οπαδοί της Νιούκαστλ»
Αφού σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Μάικ Άσλεϊ για το πρόσωπό του, ο Κρις Χιούτον έπλεξε το εγκώμιο των οπαδών της Νιούκαστλ.

Είναι στα 24 του χρόνια, είναι πρωταθλητής Γερμανίας, αποχωρεί – κατά πάσα πιθανότητα – από την Μπάγερ Λεβερκούζεν το καλοκαίρι, τον θέλει η… μισή Αγγλία! Και όμως, ο Τζέρεμι Φρίμπονγκ φημολογείται πως προτιμά αποκλειστικά τη La Liga, τη Ρεάλ Μαδρίτης ή την Μπαρτσελόνα!
Με τη Γουέστ Χαμ να μην κυνηγά πλέον τίποτα για φέτος, η Νιούκαστλ κατάφερε να επιβληθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. Πήρε τη νίκη με το τελικό 1-0 χάρη στο γκολ του Γκιμαράες, ισοβαθμεί με τη Μάντσεστερ Σίτι - αν και βρίσκεται 6η στην ισοβαθμία - και προετοιμάζεται πλέον για τον μεγάλο τελικό του Λιγκ Καπ με τη Λίβερπουλ, την Κυριακή!
Ο Μικαΐλ Αντόνιο αναμένεται να δώσει το «παρών» στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου για την αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με τη Νιούκαστλ, στηρίζοντας τους συμπαίκτες του, τρεις μήνες μετά το τρομακτικό αυτοκινητικό ατύχημα από το οποίο βγήκε ζωντανός!
Ο Ρόναλντ Κούμαν επέλεξε να θίξει δημόσια το ζήτημα των εμφανίσεων του Ζίρκζεϊ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αιτιολόγησε ειλικρινά γιατί άφησε εκτός πλάνων στην εθνική ομάδα της Ολλανδίας τον επιθετικό των «κόκκινων διαβόλων».