FA Cup (Preview)

Γουλβς – Ντονκάστερ και Κάρντιφ – Στόουκ θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας έπειτα από τα ισόπαλα αποτελέσματα των πρώτων αναμετρήσεων. Δεν ισχύει ο κανονισμός των εκτός έδρας τερμάτων και σε περίπτωση νέας ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί



FA Cup (Preview)

ΓΟΥΛΒΣ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ: 2-2

Το ισόπαλο 2-2 του πρώτου αγώνα οδηγεί τις δύο ομάδες σε επαναληπτικό με της Γουλβς βέβαια να αποκτά πλεονέκτημα πρόκρισης, αφού αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της. Τον τελευταίο μήνα η ομάδα του Μικ ΜαΚάρθι κατάφερε να πάρει σπουδαία αποτελέσματα, επικρατώντας τόσο της Λίβερπουλ, όσο και της Τσέλσι, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική αντιστάθηκε όσο μπορούσε στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι για να ηττηθεί τελικά με 4-3. Εκτός αποστολής θα παραμείνει ο τιμωρημένος αριστερός μπακ, Ελοκόμπι και οι τραυματίες Κάιτλι, Εντουαρντς, Γκουεντιούρα. Ο αρχηγός της ομάδας Καρλ Χένρι ξεπέρασε τον τραυματισμό του και όπως όλα δείχνουν θα τον δούμε στο αρχικό σχήμα κόντρα στην Ντονκάστερ. Επιστρέφει και ο Τζόντι Κφράντοκ που απουσιάζει από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας του από τον Οκτώβριο.

Η Ντονκάστερ προέρχεται από εντός έδρας ήττα 3-0 κόντρα στην Ρέντινγκ στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ. Δεν υπολογίζεται για το αποψινό παιχνίδι ο αρχηγός της ομάδας Στοκ και ο αμυντικός Ντουμπόγια λόγω τραυματισμού, ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο αμυντικός Κίγκαλον.

ΚΑΡΝΤΙΦ – ΣΤΟΟΥΚ

ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ: 1-1

Η Κάρντιφ προέρχεται από ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Νόριτς σε παιχνίδι που δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 90ο λεπτό. Ίδιο σκορ είδαμε και στο πρώτο της παιχνίδι του Κυπέλλου κόντρα στην Στόουκ, που της επιτρέπει να διεκδικήσει την πρόκριση πλέον στο Κάρντιφ. Ο Ντέιβ Τζόουνς περιμένει την αποθεραπεία του πρώτου σκόρερ της ομάδας, Μπόθρόιντ. Εκτός θα μείνει ο αμυντικός Ρίγκοτ, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκουραστεί ο Μπέλαμι.

Η Στόουκ έχει σκοράρει και στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, ενώ έχει ηττηθεί μόνο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο διάστημα αυτό.

Στο πρώτο παιχνίδι με την Κάρντιφ είχε παραταχθεί με αρκετές αλλαγές και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή τα πλάνα του Τόνι Πιούλις, που σίγουρα θα κάνει αλλαγές σε πρόσωπα χωρίς ωστόσο να αποδυναμώσει πολύ την 11αδα του. Στην αποστολή αναμένεται να επιστρέψει ο επιθετικός Ρικάρντο Φούλερ που έχασε το τελευταίο παιχνίδι για οικογενειακούς λόγους. Εκτός αποστολής αναμένεται να παραμείνει ο επιθετικός Εϊντουρ Γκούντγιονσεν λόγω τραυματισμού.