Μουρίνιο: «Κάτι ανάμεσα σε Πόρτο και Ίντερ η Γιουνάιτεντ»

Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την αυριανή πρώτη αναμέτρηση με τη Σεβίλλη για τη φάση των «16» του Champions League (21/2 – 21:45 μ.μ. - Σάντσεθ Πιθχουάν).



Μουρίνιο: «Κάτι ανάμεσα σε Πόρτο και Ίντερ η Γιουνάιτεντ»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνέκρινε το υλικό που έχει στα χέρια του με τα ρόστερ που διέθετε το 2004 και το 2010 που έφτασε στο ποδοσφαιρικό... Έβερεστ με τις Πόρτο και Ίντερ αντίστοιχα ενώ το θέμα-Πογκμπά έπεσε-όπως ήταν αναμενόμενο- και πάλι στο τραπέζι…

«Έχω κατακτήσει αυτή τη διοργάνωση το 2004 με την Πόρτο έχοντας στη διάθεσή μου ένα ρόστερ αρκετά νεανικό με ποδοσφαιριστές που έπαιζαν για πρώτη φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έξι χρόνια αργότερα με την Ίντερ έγινε ακριβώς το αντίθετο. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές μου ήταν κοντά στην ηλικία των 30 ετών. Η τωρινή μου ομάδα είναι κάτι το ενδιάμεσο» ενώ συνέχισε κάνοντας αναφορά στο αυριανό ματς.

«Το αυριανό παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό αλλά δεν κρίνει απολύτως τίποτα. Στη σημερινή προπόνηση θα παρατηρήσατε πως συμμετείχαν κανονικά κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν έδωσαν το παρών με τη Χάντερσφιλντ, όπως ο Πογκμπά, ο Βαλένσια, ο Ράσφορντ ή ο Ερέρα» για να ολοκληρώσει απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου που αποσκοπούσε σε ένα πικάντικο σχόλιο για τον Γάλλο μέσο.

«Για μένα όλοι οι παίκτες έχουν τις ίδιες ευθύνες, ασχέτως πόσα χρήματα κόστισαν για να αποκτηθούν…» ανέφερε ο Πορτογάλος κόουτς.