Γουλβς – Λίβερπουλ (preview)

Η ανεβασμένη Γουλβς υποδέχεται στο «Μολινό» τη Λίβερπουλ που ψάχνει ακόμη την πρώτη της νίκη υπό τις οδηγίες του Κένι Νταλγκλίς. Οι «κόκκινοι» έχουν ανεβάσει την απόδοσή τους με τα αποτελέσματα όμως να μην έρχονται. Σε περίπτωση ήττας θα ξεπεράσουν τη χειρότερή τους επίδοση σε εκτός έδρας παιχνίδια με έξι συνεχόμενες ήττες.



Γουλβς – Λίβερπουλ (preview)

ΓΟΥΛΒΣ: Με αισιοδοξία και καλή ψυχολογία ετοιμάζεται για τον αγώνα η προτελευταία της βαθμολογίας Γουλβς. Ο λόγος είναι ότι η ομάδα με τις εμφανίσεις τις το τελευταίο διάστημα έχει πιστέψει ότι μπορεί να πετύχει τη σωτηρία. Δεν είναι και λίγο οι νίκες της επί της Λίβερπουλ (εκτός) και της Τσέλσι (εντός έδρας). Η ομάδα του Μικ ΜακΚάρθι μάλιστα πήρε και την πρόκριση για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, επικρατώντας 5-0 της Ντονκάστερ.

Στην αποστολή της ομάδας θα βρίσκεται και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Ανταμ Χαμιλ, ο οποίος αποκτήθηκε από την Μπάρνσλεϊ με 500 χιλιάδες λίρες. Από εκεί και πέρα δεν υπολογίζεται από τον ΜακΚάρθι ο μέσος Εντουαρντς που ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες από ίωση, αλλά και Εμπανς Μπλέικ λόγω τραυματισμού. Επέστρεψαν στο παιχνίδι του Κυπέλλου ο αρχηγός Χένρι και ο μέσος Κράντοκ και τουλάχιστον ο Χένρι αναμένεται να βρει χώρο στο αρχικό σχήμα. Δεν υπολογίζεται και σε αυτό του παιχνίδι ο Γκουεντιούρα.

Πιθανή 11αδα (4-4-2): Χένεσι – Ζούμπαρ, Στίρμαν, Μπέρα, Γουόρντ – Τζάρβις, Μιλίγιας, Χένρι, Χαντ – Ντόιλ, Φλέτσερ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Να πετύχει την πρώτη της νίκη υπό τις οδηγίες του Κένι Νταλγκλίς ψάχνει η Λίβερπουλ και θα δοκιμάσει να τα καταφέρει στο «Μολινό». Απέναντι στην Έβερτον είχε ίσως το καλύτερο πρώτο της ημίχρονο όμως το τελικό 2-2 σκόρπισε ξανά την απογοήτευση. Εκτός έδρας μετράει πέντε συνεχόμενες ήττες και αν θέλει να ανασάνει στι βαθμολογία και να κοιτάξει ψηλότερα πρέπει να σπάσει το αρνητικό σερί σύντομα.

Δεν είναι πάντως λίγες και οι ελλείψεις της για τον αγώνα, αφού εκτός από τον Στίβεν Τζέραρντ που θα μείνει εκτός αποστολής λόγω τιμωρίας, δύσκολα θα αγωνιστεί και ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός ταλαιπωρείται από ίωση. Από εκεί και πέρα σταθερά εκτός πλάνων παραμένει ο κεντρικός αμυντικός Κάραγκερ λόγω προβλήματος στον ώμο. Σε καλύτερη κατάσταση ο Τζό Κόουλ που δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί και στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή 11αδα (4-2-3-1): Ρέινα – Κέλι, Σκρτελ, Αγκερ, Τζόνσον – Σπίρινγκ, Λούκας – Κάουτ, Μεϊρέλες, Ροντρίγκεζ - Τόρες