LIVE: Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι 3-0

Το England365.gr σας ενημερώνει LIVE για τις εξελίξεις στο «Άνφιλντ».



LIVE: Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι 3-0

Η σελίδα χρειάζεται ανανέωση...

 

85’ Η εικόνα του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο παραμένει αμετάβλητη. Η Σίτι συνεχίζει να κυνηγά το γκολ που θα αλλάξει τις ισορροπίες αλλά η Λίβερπουλ δείχνει να αντέχει…

72’ Η Λίβερπουλ διατηρεί το προβάδισμα των τριών τερμάτων, αντιδρώντας εξαιρετικά στις επιθετικές διαθέσεις της ομάδας του Γκουαρντιόλα.

60’ Κυκλοφορεί την μπάλα η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ψάχνει το πολυπόθητο εκτός έδρας γκολ.

53’ Αναγκαστική αλλαγή για τη Λίβερπουλ με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να αφήνει τη θέση του στον Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ.

52’ Καλή στιγμή για την Μάντσεστερ Σίτι, με τον Φερναντίνο να βρίσκει εντός περιοχής τον Σανέ και το διαγώνιο σουτ του Γερμανού να περνά λίγο άουτ.

46'  Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

45+3’ ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

Λήξη πρώτου μέρους, με τη Λίβερπουλ να πηγαίνει στα αποδυτήρια με ισχυρότατο προβάδισμα τριών τερμάτων!

43’ Χωρίς σουτ εντός εστίας η Μάντσεστερ Σίτι μέχρι αυτή τη στιγμή!

31’ ΤΡΙΤΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΝΤΙΟ ΜΑΝΕ!!!

Ο Σαλάχ επιχειρεί αρχικά ένα σουτ του οποίο σταματά σε σώματα και στη συνέχεια σεντράρει μέσα στη μεγάλη περιοχή, εκεί όπου ο Σαντιό Μανέ στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0!

21’ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΕ ΤΟΝ ΟΞΛΕΪΝΤ ΤΣΑΜΠΕΡΛΕΝ!

Ο Όξλεϊντ Τσάμπερλεν γίνεται κάτοχος της μπάλας ύστερα από μεταβίβαση του Μίλνερ και εξαπολύει ένα άπιαστο σουτ εκτός περιοχής το οποίος δεν αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Έντερσον. 2-0!

14’ Κοντά στην ισοφάριση η Μάντσεστερ Σίτι με τον Λερόι Σανέ να επιχειρεί ένα σουτ το οποίο κατέληξε ελάχιστα άουτ.

12’ ΓΚΟΛ! Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΣΑΛΑΧ!

Η Λίβερπουλ βγήκε στην αντεπίθεση με κάθετη μπαλιά του Μίλνερ. Ο Σαλάχ έγινε κάτοχος της μπάλας (σ.σ. υποψία για οφσάιντ) και πάσαρε στον Φιρμίνο, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Έντερσον αλλά η αδράνεια του Γουόκερ έδωσε την ευκαιρία στον Σαλάχ να «γράψει» από κοντά το 1-0!

10’ Ο Πεπ Γκουαρντιόλα χρησιμοποιεί τον Εμερίκ Λαπόρτ στο αριστερό άκρο της άμυνας και η Λίβερπουλ δείχνει διάθεση να εκδηλώνει από τη συγκεκριμένη πλευρά τις πρώτες τις επιθέσεις.

5’ Η Σίτι την κατοχή της μπάλας σε αυτά τα πρώτα λεπτά της συνάντησης.

1' Σέντρα στο μεγάλο ματς!

Αποτέλεσμα εικόνας για felix brych

- Επίθεση δέχτηκε το πούλμαν της Μάντσεστερ Σίτι κατά την άφιξη της αποστολής στο Άνφιλντ.

Στατιστικά

-Πρόκειται για την 179η συνάντηση των δύο ομάδων σε όλες τις διοργανώσεις. Ποτέ στο παρελθόν τα δύο στρατόπεδα δεν έχουν έρθει αντιμέτωπα σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

-Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες απέναντι στον Πεπ Γκουαρντιόλα, μετρώντας πέντε (5) πριν από τη σέντρα στο «Άνφιλντ». Δύο από αυτές τις έχει σημειώσει ως προπονητής των «reds».

-H Λίβερπουλ δεν έχει ηττηθεί σε ευρωπαϊκή συνάντηση του «Άνφιλντ» από τον Οκτώβριο του 2014 (σ.σ. 3-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης) ενώ τρέχει τη δεδομένη χρονική στιγμή ένα σερί 14 αγώνων χωρίς ήττα (Ν 9-Ι 5-Η 0).

- Η Μάντσεστερ Σίτι συμμετέχει στη φάση των «8» του Champions League μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία της μετά τη σεζόν 2015-15 που έφτασε έως τα ημιτελικά γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

-Η Λίβερπουλ είναι η ομάδα που έχει σκοράρει τα περισσότερα τέρματα στη φετινή διοργάνωση, μετρώντας έως σήμερα 28 γκολ!

-Η Λίβερπουλ συμμετέχει στην προημιτελική φάση του Champions League για πρώτη φορά μετά τον αποκλεισμό της στην ίδια φάση από την Τσέλσι τη σεζόν 2007-08.

-Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ είναι η μοναδική που έχει καταφέρει να κερδίσει φέτος τους «πολίτες» στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ μετά από τις 32 αγωνιστικές που έχουν παιχτεί έως σήμερα (σ.σ. στο Άνφιλντ με σκορ 4-3).

Διαιτητής

-Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ.

Απουσίες

-Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ζοέλ Μάτιπ ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω προβλήματος τραυματισμού στο μηρό αλλά και τους Ράγκναρ Κλάβαν, Τζο Γκόμεζ, Άνταμ Λαλάνα, Εμρέ Τσαν.

-Για τον Πεπ Γκουαρντιόλα η μεγάλη απουσία από ο σημερινό ματς ακούει στο όνομα Σέρχιο Αγουέρο.

Οι συνθέσεις

Λίβερπουλ: Κάριους, Φαν Ντάικ, Λόβρεν, Αλεξάντερ-Άρνολτν, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Μίλνερ, Τσάμπερλεν, Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο

Αλλαγές: Μινιολέ, Κλάιν, Ινγκς, Μέιστερσον, Μορένο, Βαϊνάλντουμ, Σολάνκε

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Οταμέντι, Κομπανί, Λαπόρτ, Γουόκερ, Φερναντίνιο, Ντ. Σίλβα, Γκουντογκάν, Ντε Μπρόινε, Σανέ, Γκάμπριελ Ζέσους

Αλλαγές: Μπράβο, Στόουνς, Ντανίλο, Ντελφ, Ζιντσένκο, Μπ. Σίλβα, Στέρλινγκ