Δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις... βασίλισσες της Λιόν η Μάντσεστερ Σίτι

Τον αποκλεισμό από την Λιόν για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν γνώρισε στο Champions League η γυναικεία ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι, που ηττήθηκε με σκορ 1-0 στον δεύτερο ημιτελικό και αποχαιρέτισε την διοργάνωση σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα.



Δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις... βασίλισσες της Λιόν η Μάντσεστερ Σίτι

Μετά από μια καλή προσπάθεια στην Αγγλία, η Σίτι είδε την γαλλική κυρίαρχο της Ευρώπης να κάνει ό,τι θέλει στην Γαλλία και με 20+ τελικές, έναντι λιγότερων από πέντε, να επικρατεί με το τελικό 1-0.

Το τέρμα ήταν εξαιρετικό και προήλθε από την πρώην παίκτρια της Μάντσεστερ Σίτι, Λούσι Μπρόουνζ, για να στείλει την Λιόν για τρίτη συνεχόμενη φορά στον τελικό της διοργάνωσης, με βλέψεις να την κατακτήσει για ισάριθμη συνεχή φορά, επίτευγμα που θα είναι μοναδικό τόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ όσο και για την ίδια.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που το επιδιώκουν αυτό οι Γαλλίδες, έχοντας ηττηθεί από την Βόλφσμπουργκ πριν από λίγα χρόνια στην πρώτη τους απόπειρα για να το καταφέρουν. Αυτός θα είναι ο έβδομος ευρωπαϊκός τελικός τα τελευταία εννέα χρόνια για τις... βασίλισσες της Λιόν, που την ίδια ώρα είναι πολύ κοντά στο να κατακτήσουν το 12ο συνεχόμενο εγχώριο πρωτάθλημα.

Το πανέμορφο γκολ της Λιόν:

Γιώργος Σιάφας