Όταν η ζωή δεν ήταν τόσο ωραία για τον Ρόμπερτσον...

Ένα tweet του Άντι Ρόμπερτσον από το 2012 έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες, με τον Σκωτσέζο αριστερό μπακ της Λίβερπουλ να έχει περάσει αρκετά πρόσφατα από πολύ δύσκολες καταστάσεις για να φτάσει πλέον μια νίκη μακριά από το τρόπαιο του Champions League.



Όταν η ζωή δεν ήταν τόσο ωραία για τον Ρόμπερτσον...

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η φετινή αποκάλυψη για την Λίβερπουλ είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ωστόσο κοιτώντας και γύρω από τον Αιγύπτιο μπορούμε να βρούμε αρκετούς που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις φέτος.

Ένας από αυτούς είναι ο Ρόμπερτσον, που τουλάχιστον στην πρώτη του σεζόν κλείνει τα στόματα όσων είπαν μετά τα οκτώ εκατομμύρια που έδωσε η Λίβερπουλ για να τον πάρει από την Χαλ, «που τον ξετρύπωσαν πάλι τούτον». Αλλά για τον ίδιο, όπως και για πολλούς άλλους ποδοσφαιριστές άλλωστε, η ζωή δεν ήταν πάντα εύκολη.

«Η ζωή σε αυτήν την ηλικία είναι χάλια εάν δεν έχεις λεφτά. Χρειάζομαι δουλειά», είχε γράψει ο 18χρονος εαυτός του Ρόμπερτσον όταν έπαιζε στην Κουίνς Παρκ στην τρίτη κατηγορία του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου, για να φτάσει έξι χρόνια αργότερα στον τελικό του Κιέβου.

Και για να μην πάμε πολύ μακριά, πριν τον αποκτήσει η Λίβερπουλ από την Χαλ, είχε μόλις βιώσει το συναίσθημα του υποβιβασμού από την Πρέμιερ Λιγκ στην Τσάμπιονσιπ.

Γιώργος Σιάφας