Ξανά... χτύπησε ο «βαρετός Τζέιμς Μίλνερ» μετά την πρόκριση στον τελικό

Σε ευχάριστη διάθεση ήταν μετά το τέλος του δεύτερου ημιτελικού κόντρα στην Ρόμα ο Τζέιμς Μίλνερ, με τον μέσο της Λίβερπουλ να αστειεύεται για ακόμη μία φορά για τον... βαρετό τρόπο ζωής του. Λίγο αργότερα, «χτύπησε» και στο Twitter για το αυτογκόλ του με το οποίο είχε γίνει το 1-1.



Ξανά... χτύπησε ο «βαρετός Τζέιμς Μίλνερ» μετά την πρόκριση στον τελικό

Ο Μίλνερ έχει πάρει πολύ σοβαρά το... τρολάρισμα τον τελευταίο καιρό και ειδικά από την στιγμή που άνοιξε λογαριασμό στο δημοφιλές Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης.

Με έναν άλλο λογαριασμό να υπάρχει ήδη, έναν ο οποίος φέρει το όνομά του αλλά είναι χιουμοριστικός για το πόσο (δεν) ζει την ζωή του στα άκρα ο έμπειρος μέσος, ο ίδιος εξακολουθεί να δείχνει ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτό και πως ίσα – ίσα, του αρέσει.

Έτσι ερωτηθείς για το πόσο και εάν θα πιει μετά την πρόκριση στον τελικό του Champions League, ανέφερε πως τα ποτά είναι για τους υπόλοιπους και πως εκείνος θα προτιμήσει ένα βρετανικό αναψυκτικό.

Όταν δε έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο, πόσταρε ένα στοπ καρέ από την φάση του άτυχου αυτογκόλ που σημείωσε νωρίτερα, γράφοντας: «Έχει κανείς καμία συμβουλή για το πως βγαίνει το λογότυπο του Τσάμπιονς Λιγκ από ένα πρόσωπό; Εννιά ασίστ, πλην ένα γκολ».

Γιώργος Σιάφας