Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο Σον Κοξ

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του άτυχου οπαδού της Λίβερπουλ που ξυλοκοπήθηκε από οπαδούς της Ρόμα, Σον Κοξ, όπως ενημέρωσε η οικογένειά του με σχετική ανακοίνωση.



Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο Σον Κοξ

Ο Κοξ παραμένει σε κλινική μετά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε έξω από το «Άνφιλντ» πριν από τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στους Ρωμαίους για το Champions League και η οικογένειά του θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε όλους όσους έχουν σταθεί δίπλα της όλον αυτόν τον καιρό.

Συγκεκριμένα, η επιστολή αναφέρεται στο προσωπικό της κλινικής που κάνει τα πάντα για να επιστρέψουν όλα στο φυσιολογικό το συντομότερο δυνατό, στην προσφορά της Αστυνομίας του Μέρσεϊσαϊντ που συνέλαβε δύο Ιταλούς και θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης στις 24 του μήνα, αλλά και όλους εκείνους που στέλνουν την συμπαράστασή τους με καθημερινή αποστολή μηνυμάτων και ευχητήριων καρτών.

«Είναι μαχητής και σε συνδυασμό με την στήριξη που μας προσφέρεται έχουμε ελπίδα για την μέρα που ο σύζυγος, πατέρας και αδερφός θα επιστρέψει στο σπίτι για να είναι με την οικογένειά του για ακόμη μία φορά. Παράλληλα θα θέλαμε να ζητήσουμε για ακόμη μία φορά να γίνει σεβαστή η προσωπική μας ζωή. Όταν έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην σχετική ανακοίνωση.

Γιώργος Σιάφας