Άλλο Τόρες, άλλο Ενγκόγκ

Με τον τραυματισμό του Φερνάντο Τόρες, ο Ντέιβιντ Ενγκόγκ έχει έρθει στο προσκήνιο για τη Λίβερπουλ και ο Ράφα Μπενίτεθ ζητάει να αποφευχθεί η σύγκρισή του με τον Ισπανό αστέρα.



Άλλο Τόρες, άλλο Ενγκόγκ

Ο 21χρονος Ενγκόγκ αναμένεται να αποτελέσει πλέον βασικό στέλεχος των «κόκκινων» ως το τέλος της σεζόν και άλλωστε μόνο άσχημα δεν τα έχει πάει φέτος. Στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του εναντίον της Γουέστ Χαμ σκόραρε και πάλι, φτάνοντας τα 8 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Μπενίτεθ δηλώνει αισιόδοξος για τον νεαρό ποδοσφαιριστή του και ζητάει υπομονή: «Δεν είναι ακόμη της κλάσης του Φερνάντο, αλλά είναι ένας νέος παίχτης που τα δίνει όλα και του έχω εμπιστοσύνη.

Τα έχει πάει καλά φέτος. Έχει πετύχει 8 γκολ που είναι καλή επίδοση για την ηλικία του. Είναι έξυπνος, όμως η απόδοσή του εξαρτάται ακόμη αρκετά από την ομάδα ως σύνολο. Αν πιάσουν καλό ρυθμό οι συμπαίκτες του τότε κι αυτός θα σκοράρει. Πάντως έχει βελτιωθεί πολύ. Σίγουρα έχει να δουλέψει σε πολλούς τομείς στη συνέχεια, όμως η διαφορά του με πέρυσι είναι εμφανής και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα».